上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.2k

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 04:55 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~唔駛多謝~我最鍾意見到人地開心^^
見到你有返精神~唔痛~我仲開心~
開開心心
做事,遇到到任何事都會好D

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 04:59 PM 發表 查看引用來源

多謝你丫~
唔洗客氣啦
都係盡力開解下啫

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 02:09 PM 發表 查看引用來源

hello~
我都相信時間可以沖淡一切
但真係需要好大的勇氣去面對 :023:
係呀~勇氣真係要好大
如果有人支持你仲會快d出到去外面世界
但如果只係自己一個勇氣....真係唔夠用
有時連家門 房門都出唔到....

不過見到你依家~應該都有勇氣去面對
那怕唔係全部~但漸漸你會找到足夠既勇氣了!!

加油!!

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 05:04 PM 發表 查看引用來源

係呀~勇氣真係要好大
如果有人支持你仲會快d出到去外面世界
但如果只係自己一個勇氣....真係唔夠用
有時連家門 房門都出唔到....

不過見到你依家~應該都有勇氣去面對
那怕唔係全部~但漸漸你會找到足夠既勇 ...
搵多D FD 出去分散注意力

佛家有云,人生有八苦.....生、老、病、死、愛、惡、離......和最多人受的.......求不得,看看自己是正在受那種苦,肯放下,便沒有什麼解決不了。:015:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-6-2 04:31 PM 發表 查看引用來源
佛家有云,隹生有八苦.....生、老、病、死、愛、惡、離......和最多人受的.......求不得,看看自己是正在受那種苦,肯放下,便沒有什麼解決不了。:015:
好深~不過都岩既好有道理~

放低啦~十卜!!

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 04:32 PM 發表 查看引用來源

好深~不過都岩既好有道理~

放低啦~十卜!!
打錯左,係[人生]至真.....前面果四樣唔駛多解,[愛],在越甜的時候,就會附帶越苦的伏線(尤其是一般的愛侶都只是處於鐘意,不算是[愛])、[惡],憎恨人,其實是和自己過不去;[離],離別之苦,任誰也了解;至於[求不得],任誰對事與人,欲求而不得,其苦即至.......明白否。

haha ...人生道理一大堆
睇你幾時放得開啫

引用:
原帖由 feichris 於 2009-6-2 04:48 PM 發表 查看引用來源

打錯左,係[人生]至真.....前面果四樣唔駛多解,[愛],在越甜的時候,就會附帶越苦的伏線(尤其是一般的愛侶都只是處於鐘意,不算是[愛])、[惡],憎恨人,其實是和自己過不去;[離],離別之苦,任誰也了解;至於[ ...
明白...好多謝老師既教導!!

難得早放~~~哈~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆