上一頁下一頁
發新話題

黑洞秘密之沖擊人肉圍牆(停不了)6月13,19,20

收藏  |  訂閱
1.5k  41.8k

引用:
原帖由 doitdoit 於 2009-6-12 09:08 PM 發表 查看引用來源
醉左你囡囡要係房照顧你,不如你早d講佢聽點樣照顧你:smile_47: :smile_47:
:smile_24: ...我想好了
就係一個睡
聽晚我有無囡囡都成問题

引用:
原帖由 啊Tim 於 2009-6-12 09:10 PM 發表 查看引用來源

佢唔駛囡囡照顧~~~~小comem需要多d~~~呵呵
小comen會唔會自己企起身呢:smile_47:

引用:
原帖由 啊Tim 於 2009-6-12 09:10 PM 發表 查看引用來源

佢唔駛囡囡照顧~~~~小comem需要多d~~~呵呵
:smile_24: 大小comen都係自閉的

引用:
原帖由 doitdoit 於 2009-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
囡囡會叫醒佢嫁啦~~~~~~~呵呵

引用:
原帖由 doitdoit 於 2009-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_24: 小小co已經過在身啦

引用:
原帖由 啊Tim 於 2009-6-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

囡囡會叫醒佢嫁啦~~~~~~~呵呵
:smile_24: 口烏~~~~~

天日我一早上,你地到左就打電話比我啦

引用:
原帖由 comen 於 2009-6-12 09:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 大小comen都係自閉的
如果遇到好對手,自閉會不藥而愈:smile_47: :smile_47: 一次過醫好兩兄弟:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 comen 於 2009-6-12 09:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 口烏~~~~~
d囡囡係神醫黎嫁嘛~~~一定會令你小弟起死回生~~~呵呵

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-6-12 09:15 PM 發表 查看引用來源
天日我一早上,你地到左就打電話比我啦
好的~~~馬交兄我愛死你啦~~~呵呵:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆