上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,多謝你地呀PART 12

收藏  |  訂閱
747  6.3k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-6 11:45 PM 發表 查看引用來源
嘩呢度都好熱鬧啵:smile_15: 早知一早過來啦:smile_29:
你唔係一早都係度架勒咩:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-6 11:41 PM 發表 查看引用來源

你黎勒~:smile_40:
喺呀,我而為你地走左ma:smile_40:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-6 11:45 PM 發表 查看引用來源
嘩呢度都好熱鬧啵:smile_15: 早知一早過來啦:smile_29:
:smile_13: :smile_13: 而家先知:smile_34:

引用:
原帖由 落賓 於 2009-5-6 11:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: 睇左陣馬仔
下,,你睹馬架咩:smile_41: ,,有無進帳先:smile_30:

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-6 11:46 PM 發表 查看引用來源

你唔係一早都係度架勒咩:smile_45: :smile_30:
我過左我個fd度呀
我等佢開post等左好耐嫁啦
感佢而家開左做fd既緊係去撐下佢場啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-6 11:48 PM 發表 查看引用來源

下,,你睹馬架咩:smile_41: ,,有無進帳先:smile_30:
:smile_13: :smile_13: fd 叫幫手度吓je

少少啦:smile_13:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-6 11:47 PM 發表 查看引用來源

你未出現我係唔會走既..:smile_40:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-6 11:47 PM 發表 查看引用來源

你返黎佢地又點會走

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-6 11:49 PM 發表 查看引用來源

我過左我個fd度呀
我等佢開post等左好耐嫁啦
感佢而家開左做fd既緊係去撐下佢場啦
我都見你傾得幾開心咁..:smile_40:

引用:
原帖由 ~索天使~ 於 2009-5-6 11:50 PM 發表 查看引用來源

你未出現我係唔會走既..:smile_40:
哈哈,,我就喺上離搵你地,,不個成日遲你地一步

今日無出街咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆