上一頁下一頁
發新話題

再徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part17)

收藏  |  訂閱
739  6.6k

夜喇.......大家要訓覺,
聽日精精神神見太陽.......戴番副超先訓:smile_34:

早抖喇花花:smile_13:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
夜喇.......大家要訓覺,
聽日精精神神見太陽.......戴番副超先訓:smile_34:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
男人要成擔 唔好出聲:smile_13:  
你識講有承擔都似 d 樣, 不過男人唔可以咁鵪鶉o架:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 7/5/2009 12:23 AM 發表 查看引用來源
講你囉
我對邊個唔好.........:smile_19:

引用:
原帖由 080709 於 2009-5-7 12:27 AM 發表 查看引用來源
早抖喇花花:smile_13:  
你快 d 睇"安樂死"本書啦..... 好值得睇O架:smile_38:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-7 12:29 AM 發表 查看引用來源

我對邊個唔好.........:smile_19:
救命:smile_27:
我係話數仔對你咁樣呀------>:smile_22:

叫佢以後唔可以咁樣:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 7/5/2009 12:23 AM 發表 查看引用來源
都幾難見到:smile_30:
都唔係丫~ 妳係斯人post 個陣都好正經丫~:smile_30:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-7 12:31 AM 發表 查看引用來源

都唔係丫~ 妳係斯人post 個陣都好正經丫~:smile_30:
我都少左入去了:smile_44:
因為沉到唔知去左冰:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 7/5/2009 12:31 AM 發表 查看引用來源

救命:smile_27:
我係話數你對你咁樣呀------>:smile_22:

叫佢以後唔可以咁樣:smile_34:
hee.....:smile_35: 唔好意思呀~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-7 12:32 AM 發表 查看引用來源

hee.....:smile_35: 唔好意思呀~
咁又唔水唔好意思.. 我又係寫得衰既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆