上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+48回

收藏  |  訂閱
745  5.9k

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

2151 1111  
拉寶寶用嚟 :smile_30:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-1 10:34 PM 發表 查看引用來源

心理作用...你想詐病去麥理浩玩之MA :smile_45:
平時去玩要錢架嘛 :smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-2 02:32 PM 發表 查看引用來源

乜依次唔駛比錢:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-2 02:33 PM 發表 查看引用來源
乜依次唔駛比錢:smile_14: :smile_30:
都叫你叫 2125 1111 ... 即刻有救護車黎接你走 :smile_34:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-2 02:32 PM 發表 查看引用來源

唔知...d 設施..係咪開放呢

訓係大草地..曬太陽都好....又無人阻你 :smile_40:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-2 04:46 PM 發表 查看引用來源

都叫你叫 2125 1111 ... 即刻有救護車黎接你走 :smile_34:
山山...無去太平清照咩

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-2 04:46 PM 發表 查看引用來源

山..你入去睇環境好唔好先叫我打電話:smile_30:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-5-2 04:47 PM 發表 查看引用來源

山山...無去太平清照咩
無呀.個度o甘多外國人....驚驚..

:smile_44:  維景酒店走左幾個出黎....肯定去左長洲玩

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-2 04:47 PM 發表 查看引用來源

唔知...d 設施..係咪開放呢

訓係大草地..曬太陽都好....又無人阻你 :smile_40:
噤好環境,山你都住番幾日先,:smile_30:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-2 04:53 PM 發表 查看引用來源

無呀.個度o甘多外國人....驚驚..

:smile_44:  維景酒店走左幾個出黎....肯定去左長洲玩
都似啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆