上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【168】

收藏  |  訂閱
739  4.9k

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 04:25 PM 發表 查看引用來源
肚痛:smile_24:
妹子身體有異快看大夫.祝妹子:百病難纏身.快樂永隨身

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-7 04:31 PM 發表 查看引用來源

唉!:smile_39: 我咩都幫你唔到呀,好冇用呀!:smile_39:
早d過姨姨度睇醫生:smile_24:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-7 04:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我都係呀~去左幾次toilet!:smile_19:
佢d肚痛同我地d男仔肚痛唔同o架!傻瓜!:smile_40:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-1-7 04:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我都係呀~去左幾次toilet!:smile_19:
我唔係你果d痛呀:smile_19: :smile_24:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 04:33 PM 發表 查看引用來源

早d過姨姨度睇醫生:smile_24:
咁你幾點出去呀?:smile_40:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-7 04:34 PM 發表 查看引用來源

佢d肚痛同我地d男仔肚痛唔同o架!傻瓜!:smile_40:
:smile_24: 我岩岩知道喇!

引用:
原帖由 柳儒 於 2009-1-7 04:33 PM 發表 查看引用來源
妹子身體有異快看大夫.祝妹子:百病難纏身.快樂永隨身
我一陣會去睇醫生:smile_13: 柳儒..thx

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2009-1-7 04:35 PM 發表 查看引用來源

咁你幾點出去呀?:smile_40:
5:00度:smile_24:
angus哥哥...晴晴好痛痛呀:') :') :') :') :')

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 04:39 PM 發表 查看引用來源

我一陣會去睇醫生:smile_13: 柳儒..thx
:smile_13: 咁快d去睇 la...知道 ma :smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

5:00度:smile_24:
angus哥哥...晴晴好痛痛呀:') :') :') :') :')
:smile_38: 急 call angus哥哥 ar :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆