上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 45回 恭喜發財篇

收藏  |  訂閱
763  5.0k

引用:
原帖由 食人倉第三代 於 2009-1-26 02:44 PM 發表 查看引用來源
恭喜發財:smile_38:  
利是逗來 ~

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-26 02:39 PM 發表 查看引用來源
珊珊....新年快樂..
今日未出過街....

係屋企..睇完賀歲足球 .... 而家又再睇無線

好凍呀....,腳板凍凍....冷sock都頂唔住 :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-1-26 07:33 PM 發表 查看引用來源
好凍呀....,腳板凍凍....冷sock都頂唔住 :smile_27: :smile_27:
唔用暖水袋:smile_14: :smile_41:

山山豬:smile_38: 祝你心想事成..身體健康...青春常注..搵多D搵多D...開開心心:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-1-26 10:01 PM 發表 查看引用來源
山山豬:smile_38: 祝你心想事成..身體健康...青春常注..搵多D搵多D...開開心心:smile_38: :smile_38:
慢D.....:smile_42:  屋企拜緊神....夜麻麻...裝香.... 又唔開窗...好焗....好業眼 :smile_39: :smile_40:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-1-26 09:59 PM 發表 查看引用來源

唔用暖水袋:smile_14: :smile_41:
係WO.....:smile_40:

岩岩拎左佢出黎.........點解我記佢唔起呢 :smile_27:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-1-26 10:01 PM 發表 查看引用來源
大家O甘話...祝你千杯不醉....身體健康....日日晚晚都笑口常開.....正財.橫財都就手...!

早晨珊珊,年初二略有寒意的早上,向你問好

HI, 大家好, 恭喜發財, 新年快樂~~~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆