上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,83

收藏  |  訂閱
736  7.0k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-12-21 11:22 PM 發表 查看引用來源

我好眼訓:smile_39:
回來see一see,線上見一見

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-21 03:15 PM 發表 查看引用來源

蓉兒,這裡是不可以點唱的嗎~:smile_41: 看看以下就係小天使被版主說在"灌水"的其中一個點歌情況,
一連扣左我3個有點歌的帖子每個扣51分=合共扣左153分啊~:smile_27: 所以我諗妳好快就會收到版主的評分通知的啊 ...
是呀.我上次扣了200分呀:smile_39: 我就有佢扣.我愛比歌給fd聽:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2008-12-21 04:51 PM 發表 查看引用來源

令我想起那句話:
所有人都一樣,
所有的雞也一樣,
因此我倦了。
希望可認識不一樣的人,
過不一樣的日子。
不知你想說什麼:smile_14: 這裡無人是雞,.請自重:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-12-21 04:55 PM 發表 查看引用來源

你今日去邊到玩呀:smile_41:
去人家的家看cd

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2008-12-21 05:05 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉
得得
各位好
kids你好嗎:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-12-21 05:43 PM 發表 查看引用來源
佢點會同daddy去街呀................呢,生女啦.............
是你的事呀.你用紅顏知已去好了:smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-12-21 06:00 PM 發表 查看引用來源

個女教壞晒 la...無家教 做仔 lor
tommy我又乖又聽話呀.你想死呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-12-21 06:42 PM 發表 查看引用來源

個衰女包..........唔同daddy去街街..........咁你多d教𠗐佢:smile_46:
我同daddy唔同興趣呀.:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-12-21 07:23 PM 發表 查看引用來源
女大女世界............望佢嫁得好..............我退休有著落
因住我被打回頭:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

因住我被打回頭:smile_14:
比邊個打回頭呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆