上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏..24歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part 24)

收藏  |  訂閱
744  6.2k

做咩我一返黎d人好似閃晒唔出聲既...唔通我真係咁樣衰攪到嚇走晒d人...???

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-29 11:58 PM 發表 查看引用來源

我個仔都好錫你嫁...所以係你既懷抱中訓著左...:smile_30:
係喇係喇.....我都好錫佢架

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-30 12:02 AM 發表 查看引用來源

係喇係喇.....我都好錫佢架
你不嬲都鍚佢嫁啦...:smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
做咩我一返黎d人好似閃晒唔出聲既...唔通我真係咁樣衰攪到嚇走晒d人...???
邊到係呀....我仲起到wor

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-30 12:03 AM 發表 查看引用來源

你係到其他人都...:smile_39:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-30 12:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈...幾多人黎應徵嫁喎...:smile_30: 所以我都知你會好快又可以拍返拖...:smile_34:

我都差唔多訓喇

NO. 350 reply

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-26 05:14 PM 發表 查看引用來源
徵男男女女朋友仔....同我傾下譏...只要你正正常常就ok喇...當然要18歲以上la....等緊你地呀

重新開始........

當我唔開心....係朋友們第一時間支持我....

各位朋友....得閒黎陪我傾下譏la....

不過比 ...
HI, 我叫阿J, 24 YR OLD, 讀緊書, 唔食煙, 唔賭, 喜歡做運動, 看電影, SING K.

想認識你地, 更加想有一位女朋友.

入黎:smile_38: 坐下先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆