上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-24 05:36 PM 發表 查看引用來源
我岩岩收到佢傳比我既sms,問我係咪要避開佢,點解???
我都唔知點答佢好!!!!
無錯....哩幾日我一聽到手機響,都心驚膽跳,如果來電顯示係佢,我都唔聽,即刻[山]左個電話。我都知避得一時唔避得一世,始終都要同佢 ...
c hing,咁到呢一刻,我想問你你驚乜
之前你自己都講,都會想起佢,咁你潛意識上,你心入面,呢位靚女都有一定既地位,唔係淨係sex咁簡單啦...你問心,你愛唔愛佢先?

咁當而家個環境,佢有左你bb,而家只得2條路你揀:
1)同佢一齊,同佢組織家庭
2)飛左佢,任得佢落左個bb又好定生左佢出黎又好(不過就與你無關)

不過我同你講,如果你揀1,我諗個結果會好過2....
因為我覺得你揀2,你真係分分鐘無左份工,唔使旨意0係呢行立足...
引用:
原帖由 yy022070 於 2009-1-25 12:21 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=188864593&ptid=8212198][/url]
小男人無鬼用 玩人時唔見你話年齡大過你工作好過你,仲係唔係男人
c hing,我諗樓主c hing 都係未經歷呢d事情,一下子身於其中唔知點應付姐
體諒下佢啦.....我相信在坐咁多位,發生咁既事0係你身上,我唔信你地又唔拗底啦...(我自己都會)
不過我地旁觀者,清楚d,理性d 姐

只不過既係,當有美食當前,男人碌J控制大腦架啦...玩個陣唔諗得咁多架啦

恭喜恭喜,女朋友有喜
下下內射咁過癮
:smile_43: 避得幾耐
始終要面對
快d打電話俾佢
佢都好需要同你一齊去解決
如果真係有左,再去諗下一步要點做
有愛才能一齊,沒愛就坦白話佢知
再唔快d打電話俾佢
我會好look down U

各位ching講得岩,我真係比哩件突如其來既事嚇[疾]左,唔知點做,只好避一避,冷靜一下至算。哩次都係我頭一次遇到d咁既事。
我昨日都冇覆佢個短訊,但昨晚好夜(時間已經係今日凌晨)又收到佢另一個短訊,大意話"我並冇怪你任何野,亦冇諗過要你負責d咩野,我自己既事自己會解決。"
唉....女強人真係女強人,我睇左之後更加唔敢見佢!!!
今日到依家佢都冇收到佢電話,可能佢決定唔再打電話比我啦。
我唔知道我地係咪已經玩完。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-25 02:03 PM 發表 查看引用來源
各位ching講得岩,我真係比哩件突如其來既事嚇[疾]左,唔知點做,只好避一避,冷靜一下至算。哩次都係我頭一次遇到d咁既事。
我昨日都冇覆佢個短訊,但昨晚好夜(時間已經係今日凌晨)又收到佢另一個短訊,大意話"我並 ...
:smile_42:   師兄乜你咁GA....我覺得你點都好, 最少要同佢好好傾下, 我唔係話要你負責任, 講真佢俾你內射,佢都有少少責任

今日年三十, 食完團年飯, 上去同佢傾下啦.....師兄要似返個男人!

如果你就咁走左去, 即係"趙完鬆", 我會覺得你失禮我地D 男人LOR, 唔客氣都要咁講 :smile_45:

不過而家我對你都好失望!
食人地咁就開心.....而家出左事就唔識面對!

講真, 你又未結婚, 怕乜?
你有老婆仔女就話JEI, 單身一個, 有乜好怕?

我覺得你應該要同佢結婚, 就算決定唔要個BB, 你都唔好走左去!
追佢返來LA....:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-25 02:03 PM 發表 查看引用來源
我昨日都冇覆佢個短訊,但昨晚好夜(時間已經係今日凌晨)又收到佢另一個短訊,大意話"我並 ...
你咁對人, 唔係以為仲可以有以後呀........?

唉, 玩o個陣中出你就識, 有起事上黎就玩潛水, 呢o的咪真男人囉:smile_45:

我諗你咁做法會變成你的終身遺憾,你會錯失你一個絶好的機會,佢是個非常有理性和懂得處理問題嘅好女人,吾選擇佢係個錯誤的決定,年紀大你好多咩,我估吾會超過五年。你最好今日同佢應節團員就好了。

祝新年進步,幸福美滿!

師兄你個故事係其中一個好好睇的故事之一..我希望有個HAPPY ENDING!
同佢講清楚啦!:smile_22:

引用:
咁你想點?:smile_27:
條女都做左第1步啦....就係睇你想點,人地連口都開埋啦!!而家條女睇真d你呢個男人對佢有冇愛佢,
而家有兩條路你揀;
1) 一係你要條女同個bb既,你就同條女講清楚!!咪解釋返之前你點解唔搵佢....etc
2) 你唔要條女,同佢講清楚,條女生唔生個bb 出黎由佢決定,就算生你都唔好煩到人,一刀兩斷,

你又無老婆仔女,我都唔知你驚咩野,你唔要人就早出聲,講清楚佢啦...
我想問你驚咩野???定係你自卑心作祟???
如果話驚條女要你養佢,我相信佢都會比錢,唔會用得你太多---<---我指錢方面,佢又唔係無,使要你d錢咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆