上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

:smile_15: thank COPY,
thank for your professional arrangement

各位師兄, 下次 Party 再見!

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 01:46 PM 發表
:smile_15: thank COPY,
thank for your professional arrangement
你又咁快返既?唔叫埋我地一齊?

我又係啱啱返到.....

尋晚咩環境呀 ??

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 01:52 PM 發表
我又係啱啱返到.....

尋晚咩環境呀 ??
hi,
想知乜?

天氣好好(你都應該知 = =")
k房超大, 果個場最大果間房。滿意, 好多人, 好多女.....好好玩。
客房陰氣重, 我覺得。

想知乜, 我可以答到就答

這團八個字形容。
廢盡心思; 搞盡腦汁。

thanks copy。

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 01:55 PM 發表

hi,
想知乜?

天氣好好(你都應該知 = =")
k房超大, 滿意, 好多人, 好多女.....好好玩。
客房陰氣重, 我覺得。

想知乜, 我可以答到就答
早知我都去啦...不過電話無電..
搵唔到長空同阿丘  ......靠

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 01:56 PM 發表

早知我都去啦...不過電話無電..
搵唔到長空同阿丘  ......靠
哈哈,
聽講希哥住cp喎, 好近。
我少去, 你當我大鄉里囉, cp真係好好玩。

我果條倉女好乖呀, 好溫柔, 我第一次在sn以外, 被女女吹爆。

我在有一個倉見到一條女, 好似著到公主咁, 好靚...
有ching 鍾意自然便服女;
我就鍾意d 著靚衫, 化靚裝的女女, 我都唔記得邊個倉, 唔知下次仲可唔可以找到呢?^^"

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 01:50 PM 發表

你又咁快返既?唔叫埋我地一齊?
邊夠你早, 我答 10:30火車回來

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 01:58 PM 發表

哈哈,
聽講希哥住cp喎, 好近。
我少去, 你當我大鄉里囉, cp真係好好玩。

我果條倉女好乖呀, 好溫柔, 我第一次在sn以外, 被女女吹爆。
'貢'   正 :smile_46:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 02:00 PM 發表

'貢'   正 :smile_46:
我在有一個倉見到一條女, 好似著到公主咁, 好靚...
有ching 鍾意自然便服女;
我就鍾意d 著靚衫, 化靚裝的女女, 我都唔記得邊個倉, 唔知下次仲可唔可以找到呢?^^"
下次先算。

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 01:59 PM 發表

邊夠你早, 我答 10:30火車回來
我 和 長空 和 win50000, 9:30火車。^^"好少人, 座位任坐。:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆