上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-9-26 02:19 發表 查看引用來源
回复1#
原来你地男人系O甘捻野噶...
要你物质上野果阵呢..话大陆女人都系贪钱...
真系动感情爱你果阵...你又话惊.负唔起责任... ...
師妹:
我哋男人出來玩,出錢就預左喇,唔通貪食免費餐咩,但囡囡又不能太大貪,至於感情就要適可而止,要有女朋友或情人的拍拖感覺,但又不可以太愛我,怕會影响家庭,我都係覺得囡囡真的愛上我,所以決意好心分手,無謂累人累己,奉勸師妹,有老婆的男人愛唔過,冇好結果㗎:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 浪花 於 2008-9-29 21:26 發表 查看引用來源

師兄們,新會員報到啦,
     其實沉船係一種痛苦加快樂的混合,所產生的化學反應令人如癡如醉,見面時如
     騰雲駕霧欲仙欲死,分開時又日思夜想心不在然,在禁忌中的一刻歡愉所發 ...
師兄:
多謝支持,好大感觸喎,分享一吓你的經驗呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-9-30 23:32 發表 查看引用來源

又係鬼唔知阿媽係女人. 我堅守貞節+幾年, 係一個相當理智的人. 之前都唔知話過幾多老友唔好亂來, 而家俾人笑到面黃.

世界自古至今,幾多英雄不愛江山愛美人, 當中梗有一D不足為外人道之玄機嘅.
師兄:
感同身受,我十幾歲出呢玩,一向堅守{留精不留情},但遇到她就....沉船了:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 潮安Z 於 2008-10-2 03:28 發表 查看引用來源
能夠拎得起,放得低真係唔容易,樓主真利害
師兄:
多謝支持,不過分手真係好痛苦,但為了家庭,為免累人累己,唯有堅持,堅持分手才有幸福

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-2 16:00 發表 查看引用來源

有無留意Ching都攪了一年多才可以分手. 真係要過了12個月迷戀期先可以淡下來架. 時間係最有效啦.
師兄:
絕對同意,時間係最有效的沖淡劑和止痛劑

引用:
原帖由 wai19780627 於 2008-10-3 02:11 發表 查看引用來源
你是一個好丈夫、好爸爸
師兄:
多謝支持,過獎過獎,受之有愧,一個貪玩的男人,如何說得上「好」呢?:smile_13: :smile_13: :smile_13:

take it easy...:smile_34:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-3 08:09 AM 發表

哈哈我未到50,不過我哋可以用經驗同羅輯推理去預計將來,唔駛吓吓發生咗先知嘅.

女人青春當然重要,我都有提情人呢一點, 但同時亦有好多人成世都唔知愛的感覺是怎樣, 而家有fee ...
我都系行过..睇下你地男人系点捻野者..
可以学到点经验...

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-4 01:26 AM 發表

師妹:
我哋男人出來玩,出錢就預左喇,唔通貪食免費餐咩,但囡囡又不能太大貪,至於感情就要適可而止,要有女朋友或情人的拍拖感覺,但又不可以太愛我,怕會影响家庭,我都係覺得囡囡真的愛上我,所以決意好心分手,無謂累 ...
如果两个人都系O甘爱对方既话。。又点话分开就分开既呢。。同距经历左好多野之后。。大家都知道系分唔开既。。我有放弃噶。。但系每次见到距心痛的表情同埋口中讲出果点说话。。我又唔舍得啦。。。
如果我可以O甘理智既去处理感情。。我捻我衣家唔洗搞到自己O甘辛苦啦。。。:smile_24:

回覆 461# 的帖子

感同身受:') :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆