上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 03:21 PM 發表
Update 28 May 2008

琴日,無端端比個NF執左一劑,搞到我成晚D心情麻麻地......係OFFICE成晚都無出聲......9點幾10點出完個自白篇就撇......

臨走前SEND左個MSN比GF,叫佢走得CALL我......因為成班C9仲係OFFI ...
哈哈 我仲以為你走埋個學生哥度話佢:
『你真係未見過大蛇屙尿,同我行埋一二邊啦』
跟住你兩公婆開 show 添 :smile_30:

你掂親你女人都濕…隨時為你 get ready 咁喎 :smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 03:21 PM 發表
Update 28 May 2008

琴日,無端端比個NF執左一劑,搞到我成晚D心情麻麻地......係OFFICE成晚都無出聲......9點幾10點出完個自白篇就撇......

臨走前SEND左個MSN比GF,叫佢走得CALL我......因為成班C9仲係OFFI ...
羨殺旁人.....有種初戀0既感覺...

樓主個 post 完全表現到男人對戀愛的感覺,真係正

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 03:25 PM 發表
出完UPDATE ! :smile_38:
開會去也 ! :smile_38:
好聲行,開會咪釣魚發綺夢喇

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 03:28 PM 發表

哈哈 我仲以為你走埋個學生哥度話佢:
『你真係未見過大蛇屙尿,同我行埋一二邊啦』
跟住你兩公婆開 show 添 :smile_30:

你掂親你女人都濕…隨時為你 get ready 咁喎 :smile_47:
女人係咁..鐘意一個人就隨時都起到水...

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:30 PM 發表

女人係咁..鐘意一個人就隨時都起到水...
所以我有時會諗,其實女人同男人一樣咁鹹濕 

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-28 03:33 PM 發表

所以我有時會諗,其實女人同男人一樣咁鹹濕 
冇錯...只不過佢地唔會咸到出面咁解...

引用:
原帖由 neolai 於 2008-5-28 03:28 PM 發表

羨殺旁人.....有種初戀0既感覺...
agree agree~~!!初戀 ar~!!!!:smile_40:

開完會返黎 ! 有乜野玩 ! :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-28 04:30 PM 發表 開完會返黎 ! 有乜野玩 ! :smile_38:
好耐冇係到留言喇,
弓起你搵留你個初戀既滋味。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆