上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.7k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-2 19:55 發表 查看引用來源
細個就試過一夜打飛機7次
之後都冇啦
利害呀,師兄。我最盡教係3次。第4次直頭打唔出。

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-2 23:11 發表 查看引用來源
如果一齊玩3P咁又唔同
呢個當然。。。不過嗰時未有機會

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-2 23:33 發表 查看引用來源
中間有一兩次出得精水咋
有水出都好。我直頭硬唔起。

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-7-2 23:36 發表 查看引用來源
我同條女一入屋已經即時除衫攪野, 事後問佢, 佢話去得CAMP就係可以盡情扑野, 唔係去黎做乜, 講完又再含撚
女仔人狠起想嚟比男人仲要狠!

引用:
原帖由 lolokkiman 於 2024-7-3 00:13 發表 查看引用來源
呢個post真係救番188channel,好耐冇試過咁緊張追post了,我每半小時都入泥等樓主更新.

衏兄,過奬了。我老啦,一日唔能夠update太多次。而且,要諗返當年,又要再整理,好花時間。

回覆 455# vin1013 的帖子

加油.努力.身體健康最重要.

回覆 454# vin1013 的帖子

都係, 果陣條女乜都肯玩, 真係好正, 試過中間得十零分鐘屋企無人, 只係除褲照上馬, 又試過家姐結婚,大廳成十幾人玩緊, 我同佢就係房玩扑野

一日七次郎十七歲都試過一次放假一日成日除咗食飯屙屎瞓覺就係搞嘢,不過第七次條JJ真係就嚟損咁滯紅咗又冇嘢出,第六次已經係精水。

後生,真係體力好,回氣快!
一晚幾次唔係問題

趕到去停車場行人入口,已經5:30。正正係放工人潮高峰期。人來人往。我馬上打電話俾Athena。
我:到咗啦。妳喺邊?
Athena:賣氣水機嗰個入口。順便買罐可樂,我口乾。
我:收到,即到。
嗰條樓梯有兩個入口。下面嗰個有自動氣水售賣機。我買咗罐Diet Coke,但係仍然見唔到Athena。
突然我部手機響。。。
我:妳喺邊?我買咗可樂啦。
Athena:你行入嚟停車場埸入面,唔好收線。
我心諗攪乜呀?
我:喂,做乜咁神神秘秘?
佢:今晚我又出去玩,宜家想補償你。。。
我心諗唔L係呀?補償做乜要嚟停車場?我又冇車,車震都玩唔到啦。
我:點補?
佢:見唔見到一架XX-1XX8事牌嘅車?
我落足心機搵,終於喺牆尾一個一排泊3架車嘅位置見到Athena。當時SUV剛開始流行,嗰個位置3架車就有2架就係SUV。SUV有乜好處?就係勝在夠大架!所以我都要好留神至見到Athena企咗喺兩架SUV中間。佢當時已經除晒衫,只戴住個lace bra同埋條著住條lace T Back!
佢”sip”咗我幾聲,我馬上行埋去。,
我:喂。呢度喺度車場,妳剩係著底衫褲,一陣萬一俾人見到,監都有分坐!
佢:乜你咁細膽㗎?我係女仔都未驚,你驚乜?
我:都係姐,而且又熱。
佢:咁你玩唔玩呀?唔玩仲好,一陣我可以落足心機同Kenny玩!
突然我諗起Athena同條𡃁仔ICQ對話,話佢哋今晚要玩鋪大嘅。我點可以輸俾條𡃁。。。叫乜名話?好似係Kenny。。。打樁機。屌!一定要玩返鑊勁至送Athena俾Kenny,如果唔係今晚又唔知要打幾多次飛機!
我:玩!緊係玩!
Athena:咁拉扺褲錬。
我周圍望一望,好彩停車場燈光唔太光,見冇人,我哋又喺架大SUV後面,隔離架SUV又泊得好埋,除非你特登走埋嚟兩架車後面,否則根本唔會有人望到我哋!
我馬上極速拉低條褲錬,Athena已經一嘢抆咗我條周出嚟。。。
佢:做乜咁軟?
我:尋晚打咗3次飛機呀!細力啲楂,有啲痛呀。
佢:有人尋晚夠插咗我成晚,次次嘭嘭聲啦,仲越射越有,我宜家諗起都已經濕!你睇吓你幾渣!
講完佢已經輕輕喺度chok我條jer。
好明顥佢見我冇乜精神,所以又用激將法嚟刺激我。呢招果然有效!一諗到佢一陣又要俾人攪,馬上小弟弟即刻扯到行!
Athena:俾罐可樂我。
我:仲乜?口乾頭先唔飲?
佢:點解你今日咁多問題?
真心,真係俾佢激到有啲㷫火到嚟 !
我於是將罐可樂俾咗佢,然後佢跪落地,「Shiiiiiiiii」一聲打個開罐可樂仲飲咗一大啖。。。Sorry,係含咗一大啖,然後一嘢含咗我條能入口!
嘩!屌!又凍又 「嗱」。。。佢條脷又不停喺我個龜頭上面又舐又打㘣!我成身打哂冷震。含咗一陣,佢就吞咗啲可樂,然後喺手袋攞咗個熱水保溫壺(Athena一向鐘意飲熱水,所以返工一定帶個保溫水壺裝熱水),又含咗一啖,已後又含住我條jer。。。
一陣陣溫暖突然包圍我條jer。。。跟住又係冰凍又嗱嘅可樂。。。一時間又溫暖潮濕嘅暖水。。。Athena式「冰火五重天」!再加上佢力度適中不停chok我條周,周圍又咁刺激,有乜可能我會忍得到?我諗唔夠5分鐘我已經棄「精」投降。。。Athena又係同我含晒落肚!
Athena笑著講:有啲甜。。。又有啲腥。可樂溝精。。。味道幾特別。
我:妳真係花機層出不窮!
佢:做乜?唔想玩?
我:黐線!緊係想!
Athena好甜咁笑咗一笑。
我:喺ICQ度你哋話,今晚會玩大佢。。。點玩法?
佢:你想知?
我:係!
佢:一陣你跟蹤住我哋你咪知囉。
玩跟蹤。。。正!絕!我都未試過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆