上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

好故事

其實最想搵個機會ot時公司無人,咁就可以試下係辦公室內...............:smile_44:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-16 10:38 AM 發表

快D試下冚AT 衫, 露條靚底底啦 :smile_38:
好有興趣試下................:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 10:40 發表

好有興趣試下................:smile_44:
擔心D乜野呀,講黎聽下

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-16 10:43 AM 發表

擔心D乜野呀,講黎聽下
無乜擔心呀,想試就試,只係要買返條靚靚裙仔先咋................

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 10:55 AM 發表

無乜擔心呀,想試就試,只係要買返條靚靚裙仔先咋................
:smile_40: 短裙仔, 高跟鞋, SEXY OL LOOK.

你男友仔鐘意嗎?:smile_40:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-16 11:10 AM 發表

:smile_40: 短裙仔, 高跟鞋, SEXY OL LOOK.

你男友仔鐘意嗎?:smile_40:
佢話好鐘意睇我著短裙仔,高跟鞋就已經日日都著啦................

我又想學下人地著住條短裙露下底底,露得有美感就最好啦...............

我都有個男性朋友試過o係 office 搞個已婚o既秘書姐姐啦......:smile_38:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:17 AM 發表
我又想學下人地著住條短裙露下底底,露得有美感就最好啦...............
想像中樓主著住條超短迷你裙,我跟住佢上電梯時,由下面岳高個頭向上望實佢裙底,微風吹到佢條裙飄飄下,我昅到佢著住條靚T-back底底,若隱若現,仲好似睇到有d野黑黑色,連條底底都遮蓋唔哂,搞到我細佬立即起立致敬,真係好正呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆