上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-6-6 09:50 PM 發表
現愛情對大部份女人只是生意或買保險姊:smile_39:

因覺得香港或大陸都好多貪心女人
師兄我承認每個人都貪心,女女貪錢很正常,
但是小弟最看重的是對方會否'知足':smile_45:

如師兄除了錢財可以讓別人愛.....其它又一無事處.....那麼師兄是否在這問題上....自尋煩惱.....你明白問題是出在那裏了嗎

Sawatdee師兄,謝謝你提點,但有樣野係囡囡可能只係愛錢(囡囡覺大家性格根本不合,但有時男方反而覺沒所問題)所以還在一起

女人好多時係唔鍾意就點都唔鍾意,一無事處有時又唔一定有關,兩個人相處真的很難吧:smile_13:

ohnavi  師兄

我都知女女貪錢很正常,但女女背後的動機才使人煩

如真係愛自己而洗自己錢就話好姊...

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-6-10 05:30 PM 發表
ohnavi  師兄

我都知女女貪錢很正常,但女女背後的動機才使人煩

如真係愛自己而洗自己錢就話好姊...
囡囡覺大家性格根本不合,但有時男方反而覺沒所問題
雖然我同條船吾算一齊,但這正係佢比到我既感覺...
師兄我覺得女女背後的動機,不外乎多一個人鍚總好過少一個,無需要個個做到clean cut,反正到最後誰都有機會成為真命天子,只要捱到最後而對方身邊又無選擇的話,但我地係咪要甘樣呢?

我呢次沉船看到學到的東西好多,因為同條船既關係好親近,
佢日常點對D追求者股東我都好清楚,就算而家話比我聽佢愛我都幾難信佢:smile_42:
有時知得越多,反而越痛苦:smile_39:

ohnavi師兄   我之前而說過這例子(我同事而追左佢一年,這些就是一年內發生的事):smile_39:

有同事38歲追個香港24歲女仔,個女仔有男友,但我同事也照追可也,追佢時買名牌當不可少,而花,禮物也送一大堆,那同事也當局者迷 ,一年到那女仔問我同事借左15000元,那同事沒有問財仔借,當然那女沒錢還(一年內那女在生日時吻了我同事一下,沒fuck過 )....

ohnavi師兄,可能扮做超級窮西去溝女,會安全D...:smile_30:

大家好,我不知道自己是不是沉船了......我40歲了,喜歡了一個20歲的k女,一起都有半年了.最近她開始要求多多,可是我還是給她所要的,可是為什麼最近不再跟我親吻呢?sex方面就一樣可以....

引用:
原帖由 qq2626 於 2008-6-10 09:10 PM 發表
大家好,我不知道自己是不是沉船了......我40歲了,喜歡了一個20歲的k女,一起都有半年了.最近她開始要求多多,可是我還是給她所要的,可是為什麼最近不再跟我親吻呢?sex方面就一樣可以....
無親吻..........即是無什麼感情了...............

師兄要有心理準備..:smile_39:

引用:
原帖由 qq2626 於 2008-6-10 09:10 PM 發表
已經好明顯條女根本就吾鍾意你
何必再哂金錢時間呢
及早回頭吧

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-6-10 05:20 PM 發表
Sawatdee師兄,謝謝你提點,但有樣野係囡囡可能只係愛錢(囡囡覺大家性格根本不合,但有時男方反而覺沒所問題)所以還在一起
女人好多時係唔鍾意就點都唔鍾意,一無事處有時又唔一定有關,兩個人相處真的很難吧:smile_13:
....師兄...錢只是工具....它本身沒有好壞之分....主要是看使用者的心態和如何利用它.....

....囡囡99%都是為錢才進入這行業.....所以是愛客人的錢.......是正確到不能在正確的觀念.....以我自己為例....我有二段共8.5年....與囡囡有非常親密的關係.....她們最初看上我....不是我英俊不凡....只是我可附合她們經濟上的要求.....所以她也是愛上我的錢....但我有能力在交往過程使她們動真情.....我洗錢只在初期交往中.....在中期....我就讓她們獲利回套.....到後期更有倒貼的現象.....

....師兄....你已具備比别人有利的武器....就是錢.....如你可以好好利用它....它就是一件 "绝世武器".....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆