上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-28 08:53 AM 發表 查看引用來源

號有19兩號有兩隻:071:

11290776 11290777
老劍, PK聽左你講之後, 即回答: 係馬場係跑馬唔係跑狗, 濕狗又點樣可以發(T198)架! 我隻美麗又唔同, 可以跑足全程, 又美麗又涼快.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-28 10:46 AM 發表 查看引用來源

老劍, PK聽左你講之後, 即回答: 係馬場係跑馬唔係跑狗, 濕狗又點樣可以發(T198)架! 我隻美麗又唔同, 可以跑足全程, 又美麗又涼快.
隻漲南咪話吾可以偷雞、前年大力w左仲咀左会長一啖!今季都搏過一次、今次系最後机会!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-28 11:10 AM 發表 查看引用來源

隻漲南咪話吾可以偷雞、前年大力w左仲咀左会長一啖!今季都搏過一次、今次系最後机会!
呢隻比較睇好一啲, 因為濕狗比較易, 嘜野時間, 任何場地都可以做得到, 係唔可以當佢無到. 不過係怕佢同巴基做領隊.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-27 10:26 AM 發表 查看引用來源
其實係馬場內, 倉主同馬主之間都有一些協議, 就係馬主成棚馬一去馬, 就全季會去馬, 除非好似吹老蕭係例外, 肥佬施就係一例子, 上幾季全棚馬一啲表現都無, 今季就全線去馬, 好似超凡夢想馬主蘇, 上季去盡, 今季 ...
羊師傅點睇隻歡星,澳洲大哥大上,博盡?

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-4-28 02:57 PM 發表 查看引用來源

羊師傅點睇隻歡星,澳洲大哥大上,博盡?
\

老淫魔: 亞布, 今次係12田唔係好適合隻馬跑, 下次加程再揾你上馬, 一定比12好得多. 唔好淨係以為方李可以靠肥佬施贏馬, 我比佢哋一早已經同肥佬贏過馬架! 黃色對肥佬施好老泥, 所以我特別訂左套黃色套裝周日著. 帽, 呔, 鞋, 尤其是條有個紅心既黃色底褲, 呢啲費用全部加埋落每月養馬費內.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-28 04:00 PM 發表 查看引用來源
\

老淫魔: 亞布, 今次係12田唔係好適合隻馬跑, 下次加程再揾你上馬, 一定比12好得多. 唔好淨係以為方李可以靠肥佬施贏馬, 我比佢哋一早已經同肥佬贏過馬架! 黃色對肥佬施好老泥, 所以我特別訂左套黃色 ...
今次靚檔路啱、怕得5-6倍!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-28 04:23 PM 發表 查看引用來源

今次靚檔路啱、怕得5-6倍!
一定唔會有咁重飛, 同場老虎唔少, 有發仔之舊菜, 又有舊老主顧月瘋, 重有新人王隻車, 竹星仔隻性, 所以無假攤今次要攤直, 攤攤腰.

女皇盃平磅賽係兩取婆個仔都知道係最高分那幾隻係贏硬, 所以明月千里唔洗問阿貴都知係大熱門. 不過都馬友冀望巴基仔蝕分都可成王. 希望還希望, 事實始終係事實, 神仙都難變.

一輪明月照沙田, 千里嬋娟半夕纏,
但使甘霖來助我, 蟾宮色彩倍加添.
霸記同樣要分紅, 巴籍紅人有得揮,
求其是但郁一郁, 其他各人都要仆.

附件

阿拉都走去騎外隊馬,明月捧盃話咁易?!

引用:
原帖由 wkssimon 於 2017-4-28 05:09 PM 發表 查看引用來源
阿拉都走去騎外隊馬,明月捧盃話咁易?!
新派世界評分得117, 同明月世界評分有距離, 應無得揮.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆