上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.3k

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:19 PM 發表 查看引用來源

即係咩呀?
冰冰.......你好似知D野喎?????:096: :096: :096:
Baby難道忘記0左冰冰身份:027:
27號有口福啦~ thank you Baby

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:21 PM 發表 查看引用來源
今天咁多新人加入...

我諗狼仔要擔心下 LU.......:096: :096:
『Show』越來越多人加入~ 太好喇

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 05:25 PM 發表 查看引用來源

Baby難道忘記0左冰冰身份:027:
27號有口福啦~ thank you Baby  
俾冰冰知道左....
HAHA

佢有冇話你BABY 好差先.....:023:
定係好 NICE......:096: :096: :096:

係呀.27號.....慢慢食....:071: :071: :071:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 05:26 PM 發表 查看引用來源

『Show』越來越多人加入~ 太好喇  
係喎.....

最衰我唔會放相啦.......:026:

不過BABY都算熟客.....:122:

不過第一版冇我名:023: :023: :023:

冇哂人咁.....得我同冰冰在嗎?:092: :092:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:26 PM 發表 查看引用來源

俾冰冰知道左....
HAHA

佢有冇話你BABY 好差先.....:023:
定係好 NICE......:096: :096: :096:

係呀.27號.....慢慢食....:071: :071: :071:
Baby咁有心~ 點會係差
Baby為大家準備0既, 冰冰一定會用心去感受:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:27 PM 發表 查看引用來源

係喎.....

最衰我唔會放相啦.......:026:

不過BABY都算熟客.....:122:

不過第一版冇我名:023: :023: :023:
不如Baby俾張相冰冰, 處理過之後放上0黎丫~~~

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:29 PM 發表 查看引用來源
可能0岩0岩行開0左0者~
冰冰都食少少0野先:023:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-24 05:29 PM 發表 查看引用來源
有:034:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-24 05:30 PM 發表 查看引用來源

Baby咁有心~ 點會係差
Baby為大家準備0既, 冰冰一定會用心去感受:023:  
好彩...
不過剛剛個情形真係好好笑.我第一眼就好似認得佢.
不過.唔知點開口.....之後CALL 佢點知佢已經好好笑....在弄那事情.
我咪為有行番個馬路.......主動開口叫佢.

我都冇諗過呢個情況下見面.:096: :096: :096:

最衰佢有野要做....唔係真係去他店食野的

我為大家準備只係一個心意......何況我有好多好友都有份的..
一個便心. 希望大家那晚開開.心心:023: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆