上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

希望有日可以攪 d 大型 party 啦. :034:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-14 08:08 PM 發表 查看引用來源

唔係 gimmick 黎架, 真係為熟女咋...d 熟女話你好"拉屎" ( nice ) 呀!!! :036:
"拉屎"!? 哦...我今朝係廁所'拉"左喇,仲好順添:098:

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-14 08:20 PM 發表 查看引用來源

始終大部份人都第一次見面,算唔錯啦。雖然冇"拍拍"啫,但尾段兩位女仕既還魂立體聲都好悅耳喎:122:
我都覺得男女比例高左d,雖側話打老虎啫,但有少少.....返工搭巴士咁:096:哈哈,講笑咋,黎緊d會 ...
唉~~~最衰我嚟唔到,如果唔係..................哈哈

引用:
原帖由 我又玩 於 2009-3-14 10:04 PM 發表 查看引用來源

唉~~~最衰我嚟唔到,如果唔係..................哈哈
來日方長,實有機會喎:094:

男係咪一定要18以上= =?

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-14 11:10 PM 發表 查看引用來源

我想知琴晚有幾多男幾多女去,D女年紀又幾大身材好吾好:026:

我留咗電活no.比你,幾時有得入會

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
我想知琴晚有幾多男幾多女去,D女年紀又幾大身材好吾好:026:
我都想知呀,
好想同啲熟女玩呀,
啲妹妹仔無經驗,唔好玩嘅..............:071:

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-14 11:10 PM 發表 查看引用來源

我都知,尋晚點戰況?

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
唔...d咁實質既野妳都係問返主持人啦
不過冇記錯尋晚個個都係"9"男女:008: ,覺得都有7成熟,我見到都好開胃:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆