上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 10:02 PM 發表

咁就要教下細路啦  :smile_38:
有机会有机会:smile_38:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 22:18 發表

真系挖架......仲用青瓜:smile_30:
我都有看過妳的片

我就叫唔到d女除啦 :smile_39:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 10:20 PM 發表

我都有看過妳的片

我就叫唔到d女除啦 :smile_39:
你有见过我d片:smile_41:短片呀:smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 22:10 發表

肥魚一條   :smile_39:   傷心

之前果件又話自己好醜好自卑(不過我都信,因為試過有條女話自己好醜,我以為是 ...
後面有海,前面就真係肥魚一條~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 22:18 發表

真系挖架......仲用青瓜:smile_30:
青瓜爬西...

挖字真係痛架~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2007-7-23 22:24 發表

你有见过我d片:smile_41:短片呀:smile_38:
有呀  之前妳都出過相啦  有次好似係出過片嫁:smile_38:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 22:27 發表

後面有海,前面就真係肥魚一條~~~:smile_30: :smile_30:
想死  :smile_27: ~~~~~~~~~~~~~
一夜都係雜魚

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 22:31 發表

想死  :smile_27: ~~~~~~~~~~~~~
一夜都係雜魚
頭先果件就真係:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ox9 於 2007-7-23 22:35 發表

頭先果件就真係:smile_27: :smile_27:
另一件還寸我老呢  
pk  19歲寸30老

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-7-23 22:39 發表

另一件還寸我老呢  
pk  19歲寸30老
你肯認老既話,咪乜事都冇囉~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆