上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-6 04:33 PM 發表

2:0啦:036:
勁la

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-6 05:08 PM 發表

勁la
中咗30000分紅鑽 快d派彩就好喇 :036:

試吓咁買先 :097:

交易編號投注類別細節金額
6214過關 總入球
2X1
星期二 20 多蒙特 (主) 對 史特加 (客)
5 球 @ 9.00
6 球 @ 14.00
星期二 22 卡爾斯魯厄 (主) 對 科特布斯 (客)
4 球 @ 5.50
5 球 @ 10.00 $10  
$40.00

各路巴打有冇意見呀:036:

回覆 #453 足球車車 的帖子

卡爾斯 唔信佢會一隊入4,5 球!!
科特唔信佢作客入波能力!!
不過買了就要有信心吧!!:035: :098: :097:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-6 05:33 PM 發表
卡爾斯 唔信佢會一隊入4,5 球!!
科特唔信佢作客入波能力!!
不過買了就要有信心吧!!:035: :098: :097:
我其實信心唔係咁大 都係博一博架咋:025:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-6 05:40 PM 發表

我其實信心唔係咁大 都係博一博架咋:025:
真係輸咗:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-7 09:46 AM 發表

真係輸咗:096:
good morning...靚女:083:

support!thz

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-7 10:19 AM 發表

good morning...靚女:083:
今朝中咗條大細2x1呀 $200條架 :098:

621406-MAY-2008
17:22
過關 總入球
2X1
星期二 20 多蒙特 (主) 對 史特加 (客)
5 球 @ 9.00
6 球 @ 14.00
星期二 22 卡爾斯魯厄 (主) 對 科特布斯 (客)
4 球 @ 5.50
5 球 @ 10.00 $10

$40.00
621706-MAY-2008
17:26
過關 入球大細
2X1
星期二 24 富明尼斯 (主) 對 國民體育會 (客)
細 [2.5 球] @ 1.90
星期二 25 哥連泰斯 (主) 對 聖卡坦奴 (客)
大 [2.5 球] @ 2.00 $200

$200.00$760.00
622006-MAY-2008
18:34
波膽星期二 23 艾米恩斯 (主) 對 巴黎聖日耳門 (客)
1:0 @ 6.00 $10

$10.00
622106-MAY-2008
波膽星期二 20 多蒙特 (主) 對 史特加 (客)
3:2 @ 22.00 $10

$10.00$220.00
622206-MAY-2008
波膽星期二 20 多蒙特 (主) 對 史特加 (客)
4:2 @ 80.00 $10

$10.00

623107-MAY-2008
10:01
入球大細星期二 27 阿特拿斯 (主) 對 拉魯斯 (客)
細 [2.5 球] @ 1.90 $200

$200.00
尋日到今日嘅記錄 :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆