上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 02:32 PM 發表

所以第1場都咪話唔凶險...:044:
你隻3講真晨課眼見好左....又原本刨績時劃走左到最後都唔敢睇死晒其機會...理論上隻2個飛數去決心復仇....但係呢個馬房2倍樓下又真係好驚...再加上細細隻馬仔咩128磅都係一個可慮因素..唔係非常壓一下得20蚊唔夠就要提防有失...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 02:32 PM 發表

所以第1場都咪話唔凶險...:044:
第一場係大家諗得太多無謂野姐
季尾以決心去選馬
簡單場合:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:39 PM 發表

第一場係大家諗得太多無謂野姐
季尾以決心去選馬
簡單場合:071:
我冇諗太多野:096: 只係睇啱價先落:071: ,熱得過份最多唔買,
絕對忠心無三心兩意。:097: :098:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-30 02:42 PM 發表

我冇諗太多野:096: 只係睇飱價先落:071: ,熱得過份最多唔買,
絕對忠心無三心兩意。:097: :098:
我同樣都係:026:
最好班所謂不明物體幫幫手早d落飛:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:46 PM 發表

我同樣都係:026:
最好班所謂不明物體幫幫手早d落飛:096:
有鬥志最多買位置...:041:

收到你啲來料, 今晚收錢:122:

今晚8場形勢大致上我都睇左好多次,好耐冇睇咁耐,唔g係好事定壞事,但我今日如果睇到野就會在這裡通g大家,我唔會長時間坐係到,因為今晚我要兼顧既野太多,大家有興趣既可以久唔久入黎睇下我既post..:041:

咁你仲會唔會好像平時咁開跑前
再比心水:071:

第1場 心水 2,3,4,6 W/P 睇好 3,6...岩既玩小小當熱身..:041:

跟左$10:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆