上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 karoncheung 於 2006-9-20 11:15 PM 發表
西兄請問你今晚約幾點出分析呀?
英超較早帖已經簡單分析了大部份,現在只差外國消息睇下有冇大户落飛先有最後總結,大約1點到再和巴打分享,一起研究!:005:

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-20 11:16 PM 發表

好奇想問,你開工係咪唔只對住一部電腦睇資料?

是,小弟要對住13部電腦喔,每部電腦都有一定特別用途!:005:

引用:
原帖由 laiwoonhow 於 2006-9-20 11:17 PM 發表
这末夜了,你还没回家吗?
沒,現在在公司,因為今晚快要開波,現在看點資料等等!:005:

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-20 11:23 PM 發表

應該唔係你一個人睇晒掛,幾多人一齊睇呢:cool::cool:
一個人睇,其他人都有佢地自己既電腦用,我地公司而家呢邊有40幾部電腦,所以每人都8部以上可以用!:005:

上次比隊死人利物浦歐聯攪掂左-.-"...而家怕怕啦~~加上今晚場波真係唔掂好過掂
留番d錢等星期六你d中心tips 好過^^"

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-20 11:26 PM 發表
上次比隊死人利物浦歐聯攪掂左-.-"...而家怕怕啦~~加上今晚場波真係唔掂好過掂
留番d錢等星期六你d中心tips 好過^^"
小弟都說了今晚小賭為妙,星期六都不錯,因為很多好波,可慢慢選擇,小弟推介的只是心水喔,不是貼士,不會一定中,要分開睇呀,巴打!:005:

你返工係做咩既呢@@
睇咁多電腦=.=?

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-20 11:29 PM 發表

咁真係想開下眼界:003:
入呢行嘛,咁咪有機會學多D野囉!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆