上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#49 - 未婚夫日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  51.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-8-19 10:29 AM 發表 查看引用來源

好多好多重要事要做
雖然情愛都係重要事😆😘😍
女人都係想有個男人錫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-19 02:23 PM 發表 查看引用來源

咁暖男應該要同妳講,不如今晚去大角咀大排檔,奀叔話黎左好靚既瀨尿蝦,最多幫妳剝殼,但就要妳出白酒.
下round轉場,我出Pomerol既紅酒,醒酒都要時間,不如先去海邊沙灘行下,今日潮退係6點鐘,應該到時有機會執到靚貝殼,最多行時妳對鞋我拎住.
咁咪可以好合情合理睇妳對腳係唔係飛毛腿囉?:smile_30::smile_30: ...
救命呀!真係好似佢。

食蝦剝殻、食粥吹涷些、飲水開水樽蓋、扶住你入地鐵、飲奶茶落糖、幫你切牛扒、開水喉比你有水洗面、ji 定牙膏、摺好掛好所有衣服、買餸連條蔥都唔比你 ling 

同呢種暖男一起生活,會覺得自己係殘障人士,一舉一動也被他觀察住,好辛苦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-8-19 10:39 AM 發表 查看引用來源
因為唔使相處,一見就係約會
對呀,所有野都係美好

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-19 03:19 PM 發表 查看引用來源

救命呀!真係好似佢。

食蝦剝殻、食粥吹涷些、飲水開水樽蓋、扶住你入地鐵、飲奶茶落糖、幫你切牛扒、開水喉比你有水洗面、ji 定牙膏、摺好掛好所有衣服、買餸連條蔥都唔比你 ling 

同呢種暖男一起生活,會覺得自己係殘障人士,一舉一動也被他觀察住,好辛苦 ...
我淨接受到幫我剝蝦,拆蟹,街巿拎餸(因為一次買好多)
係咁多

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-8-19 10:47 AM 發表 查看引用來源

邊有得諗住架!除非ONS
情人好多都keep到幾年
幾年又點,分手咪又係大家咩衰野都睇通睇透晒。計我話都係3個月理論好

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-8-19 02:41 PM 發表 查看引用來源

大前提係你唔冧佢嘛
如果係心儀嘅男性,我會遞起腳要佢幫我除鞋,最多比佢偷望到我絲襪個lace邊啦😆😆😆
遠距離遞起腳自己除鞋,lack 底底若隱若現,引佢偷看,會不會再好玩一些?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-8-19 11:05 AM 發表 查看引用來源

佢錫唔錫你,感受到既
唔洗問出口既⋯不過當然佢耐不耐出口提兩句會仲開心
會主動講"掛住你""我愛你"既男人,女人真係會溶晒

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-8-19 03:17 PM 發表 查看引用來源

女人都係想有個男人錫
我唔單止要有個男人錫
係要好多好多人錫🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-8-19 02:08 PM 發表 查看引用來源

其實講到尾,男人會以為方程式1號模式work,就會對身邊既女人咁樣.
呢種暖,係由自己做出發點,女人受唔出奇,但對有要求或見識既女人,就未必了.
而男人擁有暖男方程式10種或以上,就會識因應不同女性個性而使用不同模式.
暖男既暖,要溫柔得黎不失風度,細心得黎永遠行前妳思想上2,3步.
呢種暖,唔係兵既卑微,唔係妳媽媽既呵護備致,係會令妳感興趣既.
至於我講果隻數腳趾,講笑既遮.: ...
講咗重點:
暖男既暖,細心得黎永遠行前妳思想上2,3步

轉數慢,唔醒目。幾暖都冇用

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-8-19 03:25 PM 發表 查看引用來源

講咗重點:
暖男既暖,細心得黎永遠行前妳思想上2,3步

轉數慢,唔醒目。幾暖都冇用
轉數慢,唔醒目
唔該都係企埋一邊唔好做暖男

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆