上一頁下一頁
發新話題

人妻 -3P之初體驗 P29 4P之序幕 P40

收藏  |  訂閱
660  135.9k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-11 10:57 AM 發表 查看引用來源
唔錯,,,人妻技術會比D妹妹仔好同OPEN D...玩得開心D...加油
你地啲男人吾係鍾意啲青春既咩?

識玩當然妳年纪最好玩啦

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-1-11 01:05 PM 發表 查看引用來源
識玩當然妳年纪最好玩啦
Haha...... 你又知我幾大

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-11 12:39 PM 發表 查看引用來源

你地啲男人吾係鍾意啲青春既咩?
最好當然又青春又識野LA:smile_34:不過有幾何呀:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-11 03:03 PM 發表 查看引用來源
最好當然又青春又識野LA:smile_34:不過有幾何呀:smile_30:
都話你啲男人貪青春架喇

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-11 03:16 PM 發表 查看引用來源

都話你啲男人貪青春架喇
:smile_40:你未聽過男一是最專一的咩...18歲LIKE 18歲, 30時LIKE 18歲女....60都係LIKE18歲女,但床上又唔一定LO:smile_34:

兩女互玩真的high, 而且可以不斷高潮 :p
引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-11 10:47 AM 發表 查看引用來源

係喎,等我下次試下先,其實試完第一次,發覺自己係可以接受到group play 但一定要有B係度玩,同埋我覺得下一次可以再放啲

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-1-11 04:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_40:你未聽過男一是最專一的咩...18歲LIKE 18歲, 30時LIKE 18歲女....60都係LIKE18歲女,但床上又唔一定LO:smile_34:
知道你地啲男人喇,哈哈

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-1-11 10:35 PM 發表 查看引用來源
兩女互玩真的high, 而且可以不斷高潮 :p

仲有啲咩玩法,講黎聽下

引用:
原帖由 超級咭士 於 2017-1-10 01:13 PM 發表 查看引用來源
一路幫K含,我就一路向上望去,我知B 係度望住我點幫K含,呢一刻又帶出我既奴性,聽主人話努力噤服待K ,含左一陣K 就拉我起身捽我粒粒,我就用個pat pat磨K 碌九,俾K 捽左陣我開始叫左出黎,我好大聲噤呻吟,我想想 ...
wa 正wo
我都好想玩
加油c姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆