上一頁下一頁
發新話題

d

收藏  |  訂閱
696  15.8k

你耳仔幾時軟架
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:都係咖

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:都係咖
高壯帥同硬粗長,持久力一樣,二選一,你點揀?

引用:
原帖由 josephts16 於 2016-10-4 06:23 PM 發表 查看引用來源

高壯帥同硬粗長,持久力一樣,二選一,你點揀?
太粗太長 唔會吸引:smile_30:相反應該係夠硬 其實又唔洗太耐嘅有快有慢 at least 20分鐘 啦…都好好啦唔通真係插成個鐘咩…:smile_30:

其實有時都睇狀態嘅,以自己為例,大部分時間都係十幾廿分鐘,但係有時啱feel,半粒鐘都唔出,頂到入一入,條女叫曬救命

但同時又試過一次未上套已經軟左,俾人咋型

個個都話要粗硬好過長...哈哈...粗d真係爽d?
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-4 06:29 PM 發表 查看引用來源
太粗太長 唔會吸引:smile_30:相反應該係夠硬 其實又唔洗太耐�有快有慢 at least 20分鐘 啦…都好好啦唔通真係插成個鐘咩…:smile_30:

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-4 06:36 PM 發表 查看引用來源
個個都話要粗硬好過長...哈哈...粗d真係爽d?
淨係諗到會痛:smile_27:

但係包到緊係舒服既...比我都會唔忍...出左一次火先...不過實會執多幾劑...呵呵
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-4 06:40 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 s97001 於 2016-10-4 06:33 PM 發表 查看引用來源
其實有時都睇狀態嘅,以自己為例,大部分時間都係十幾廿分鐘,但係有時啱feel,半粒鐘都唔出,頂到入一入,條女叫曬救命

但同時又試過一次未上套已經軟左,俾人咋型
我唔好彩啦…前2次都遇到不在狀態嘅

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-4 06:40 PM 發表 查看引用來源
痛係因為前戲唔夠無水太緊吧?

引用:
原帖由 josephts16 於 2016-10-4 06:43 PM 發表 查看引用來源

痛係因為前戲唔夠無水太緊吧?
夠水 …但太粗都會痛啦…:smile_o14:一痛就更加唔會有水:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆