上一頁下一頁
發新話題

大家試過幾多個性伴侶

收藏  |  訂閱
562  8.0k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-23 10:23 PM 發表 查看引用來源
耐力
持久力真係唔係個個有,我有個FD痴撚線一粒鐘都唔識出,
叫雞加鐘再加鐘,
果次唔係飲大咗我唔會坐係個雞竇成粒鐘,俾幾隻雞圍撚住係咁抽我水,
話咗唔撚屌,係咁係度左摸右摸好似前世欠撚咗佢地咁:smile_38:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-23 09:20 PM 發表 查看引用來源

好彩我不是大奶奶
:smile_30: 否則~渣爆你

引用:
原帖由 Gelatochuchu 於 2015-1-23 09:58 PM 發表 查看引用來源
我似濫???

:smile_30: 唔係, 你咁Q大波 正常大把野食啦

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-23 10:28 PM 發表 查看引用來源
持久力真係唔係個個有,我有個FD痴撚線一粒鐘都唔識出,
叫雞加鐘再加鐘,
果次唔係飲大咗我唔會坐係個雞竇成粒鐘,俾幾隻雞圍撚住係咁抽我水,
話咗唔撚屌,係咁係度左摸右摸好似前世欠撚咗佢 ...
:smile_30: 哈 笑撚到我噴水啦DIU你 !  
但我唔知係咪打得飛機多呢
我都扑好耐先出

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-23 10:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 哈 笑撚到我噴水啦DIU你 !  
但我唔知係咪打得飛機多呢
我都扑好耐先出
你宜家叫我扑嘢我應該都係兩三分鐘貨仔,禁慾禁咗好耐應該好敏感下:smile_30:
正常以前都係兩三個字,狀態好嘅話以前可以半粒鐘先玩完一個姿勢直落到尾,
個人喜好狗仔式,但宜家應該真係唔得

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

你宜家叫我扑嘢我應該都係兩三分鐘貨仔,禁慾禁咗好耐應該好敏感下:smile_30:
正常以前都係兩三個字,狀態好嘅話以前可以半粒鐘先玩完一個姿勢直落到尾,
個人喜好狗仔式,但宜家應該真係唔得
:smile_27: 我傷左之後, 頹廢左, 弱左好多啦
我都勁中意狗仔式, 同埋女上!

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-23 10:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 我傷左之後, 頹廢左, 弱左好多啦
我都勁中意狗仔式, 同埋女上!
唔太好扑嘢,但我會欣賞對方,有時有啲表情係扑緊嘢先會有,佢自己唔知:smile_30:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-23 10:41 PM 發表 查看引用來源

唔太好扑嘢,但我會欣賞對方,有時有啲表情係扑緊嘢先會有,佢自己唔知:smile_30:
:smile_30:  我勁咸濕~ 但唔大食~ 我中意SWEET SWEET多過扑
攬 錫 我最中意 !
如果拍拖下下都係性行先, 會感覺好怪

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-23 10:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  我勁咸濕~ 但唔大食~ 我中意SWEET SWEET多過扑
攬 錫 我最中意 !
如果拍拖下下都係性行先, 會感覺好怪
我只係鐘意攬,有時手多摸下咁,我有個EX二十分大食,晚晚都要,唔只一次,一嚟嚟五六次,可惜佢撞正我,俾我調教佢戒甩咗依條癮:smile_30:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-23 10:48 PM 發表 查看引用來源

我只係鐘意攬,有時手多摸下咁,我有個EX二十分大食,晚晚都要,唔只一次,一嚟嚟五六次,可惜佢撞正我,俾我調教佢戒甩咗依條癮:smile_30:
:smile_30: 我都試過, 大食變唔大食
變到中意同我一樣, 攬下錫下~SWEET下~
唔搞攬住訓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆