上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.9k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 07:22 PM 發表 查看引用來源

BB 又上黎拿…你一定有你份喇…無 bb 點成事呀…你係黎樹大家姐喎…
大你個頭:smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:46 PM 發表 查看引用來源

人地先話自己老,仲叫大家姐....haha
不過真係架bcm,有好多人都想你係到,
有時report下,share下!!!!

引用:
原帖由 小耀 於 2011-2-7 07:45 PM 發表 查看引用來源

你根本就係 唔好係我面前扮老啦xd
睇黎我又改改口先得 要叫你做B妹先岩你:smile_13:
我緊係知你唔會啦xd
我真係老野黎架喇:smile_o10: 皮鬆肉dum皺皮蚊雞架:smile_o02:

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-7 07:58 PM 發表 查看引用來源

講真,report真係懶出喇,何況依家都有好多正post,
好似sexy妹呢d,唔再需要我呢d老人家架喇:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:59 PM 發表 查看引用來源

講真,report真係懶出喇,何況依家都有好多正post,
好似sexy妹呢d,唔再需要我呢d老人家架喇:smile_o13: :smile_o13:
唔一定好detail既report,講下最近d玩法,有相既咪post 相囉,
最緊要share下就ok架啦...^^

我都試過一次MFF,真係好難回氣.

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-7 07:46 PM 發表 查看引用來源

你又知既?BB................

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-7 07:58 PM 發表 查看引用來源

唉!你真係…:smile_39:  老又點同大呢?

係引版稱得做大家姐係受人尊重既地位!無分年齡性別,能者居之,你本事,18  ~ 22 都可以做… 無能者 60, 70 都係坐埋一面啦!B 姐話自己老你就真係當佢老,係度真係無邊幾個會咁話 B 姐老。除左你,唉!你真係…………

大家姐個名稱係受人敬佩,唔係 = 年齡大... 明唔明白呀?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-7 08:47 PM 發表 查看引用來源

唉!你真係…:smile_39:  老又點同大呢?

係引版稱得做大家姐係受人尊重既地位!無分年齡性別,能者居之,你本事,18  ~ 22 都可以做… 無能者 60, 70 都係坐埋一面啦!B 姐話自己老你就真係當佢老,係度真係 ...
係係,係我錯c兄,唔好意思.....:smile_35:

引用:
原帖由 dieboy 於 2011-2-7 08:54 PM 發表 查看引用來源

係係,係我錯c兄,唔好意思.....:smile_35:
你唔係同我講吖,要同 bb 講家痳… 又要我 ~ 唉 ~ 嘞.  

雖然 b 姐一定唔會怪我地,但係女人始終都鐘意人"乙水" 家痳…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆