上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 10:51 AM 發表 查看引用來源

你都預左坐十四日 , 你重要問田長出左事之後會點做 , 唔通你想田長會有辦法保你出來 ?

:smile_03::smile_03::smile_03:
:smile_03: :smile_03: :smile_03: 即係話你要預咗十四日,先好跟田長玩,你個意思係咪咁!?!

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 10:51 AM 發表 查看引用來源

你都預左坐十四日 , 你重要問田長出左事之後會點做 , 唔通你想田長會有辦法保你出來 ?

:smile_03::smile_03::smile_03:
團長會講14日後聯絡~~~~~:smile_03:

引用:
原帖由 buzzbaby 於 2011-2-22 11:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: :smile_03: 即係話你要預咗十四日,先好跟田長玩,你個意思係咪咁!?!
跟團又好 , 自己去玩又好 , 北上夜遊就預左 14 日架啦 , 邊度有包安全架 , 記住呀 , 國內叫雞係犯法架 !

:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 buzzbaby 於 2011-2-22 10:15 發表 查看引用來源

問題田長,
我都想知!
另外,如果出左事,你會点做? (你好似舊年先去CA玩!)
:smile_41: 今次又坐大巴同埋住K場樓上曱曱屋???

麻煩你回答!
今次坐白牌車

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 10:06 發表 查看引用來源
想問團長幾個問題 , 如果有團友走數 , 或者係不知情既情況下 , 破壞左 K 場既物品 , 損失既部分 , 係由你團長個人全部負責 , 定係由成團人去一齊分擔呢 ?
大家都知道 , 玩光豬一定要除衫架 , 如果玩完之後 , 有團友 ... 發覺唔見左私人貴重物品 , 例如銀包或者手機 , 你又會點處理呢類突發性問題呢 ?
如k場物品損壞, 誰破壞誰負責.
所有財物必須自己保管和負責

下星期出發....

引用:

你坐14日,田長梗系話之你,自已番hk啦。:smile_30:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-22 09:02 PM 發表 查看引用來源

如k場物品損壞, 誰破壞誰負責.
所有財物必須自己保管和負責
你有冇睇清楚問題架 , 不知情的情況下 , 即係唔知道邊個係破壞者呀 , 明白未呀 ?

重有 PK 團友走數呢個問題 , 你會點處理呀 , 田長 ?

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 21:52 發表 查看引用來源

你有冇睇清楚問題架 , 不知情的情況下 , 即係唔知道邊個係破壞者呀 , 明白未呀 ?

重有 PK 團友走數呢個問題 , 你會點處理呀 , 田長 ?

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
唔知情只有大家賠..
我會先收錢再開始ktv, 無走數

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-22 10:08 PM 發表 查看引用來源

唔知情只有大家賠..:smile_30:
我會先收錢再開始ktv, 無走數
下?要大家賠,聽講搞爛支咪都要賠成千喎,咁幾個人去玩咪好慘!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆