上一頁下一頁
發新話題

colecold的性事大分享:)update p.4,9,13,21,27,31(k)

收藏  |  訂閱
679  99.4k

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-26 10:44 PM 發表 查看引用來源

點睇夠三十未咖?

夠啦夠啦…快啲出啦…

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-26 11:05 PM 發表 查看引用來源

番邊度呀!去曳曳偷野食就真!今日食左幾多餐?唔夠請你霄夜…
今日要diy

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-26 11:13 PM 發表 查看引用來源

夠啦夠啦…快啲出啦…
明天啦xdxd

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-26 11:39 PM 發表 查看引用來源

今日要diy

咁慘…要diy call 我吖痳… 實食得飽喎…:smile_35:

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-26 11:39 PM 發表 查看引用來源

明天啦xdxd

唔制,唔制, cold 妹成日呃人既…:')

cold 妹,聽日去唔去打豉,你打豉,我打你屁 股

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 大力支持!

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-26 11:07 PM 發表 查看引用來源
冇丫  爆哂

咁多人pm你嫁:smile_o08: ,你用咩台先?:smile_o10:

好喇打埋佢.

根住佢拉我去1個隱蔽d既位.
雖然夜姐.都驚有人ma..

我系咁話.[吾好啦..依到會有人睇到]
佢:[系咁話吾好.但系你系咁流水出黎wor.講大話丫你.]

佢推我埋去條楝杆到.伸左隻手指入去妹妹左刮右刮咁.
勁想大叫但又驚俾人聽到..
(後尾佢話我知其實個時我塊面系紅得好梗要.可能系又embarassing又high..)

佢系咁好快咁插我妹妹.真系high到我忍吾到:smile_o05:
我;[插我啦..得吾得呀...]
佢;[依家咪插梗囉:smile_o01: ]
我;[吾系呀..吾系用手指呀]
佢;[咁系用咩呀]

我冇答佢.佢就拎左小darling出黎.
用佢系咁系我妹妹出面撩黎撩去(我發覺好多男人都鐘意用依招)

我話;[吾得喇..用你條撚插我啦.]
佢;[頭先又話吾好既]
我;[求下..]

個你字都未講完佢就頂左入黎.依到真系記得好清楚.哈哈
我即時:smile_o13: :smile_o13:
真系high到爆

佢用9仔咁插.下下頂到底..
仲系咁伸前隻手meat我linlin.:smile_o01:

後尾都冇轉位,因為樓梯實在太troublesome.

經過頭先佢既手指功.好快我就黎左喇.
佢射既時候射左落我口到.

但有d射左落條樓梯.哈哈
第2日我行既時候去望下巳經冇哂.
吾知系咪d呀嬸拎黎食哂呢.

50個推薦打新故!!
btw.正間colecold妹又打鼓喇.

引用:
原帖由 shingochan 於 2010-11-27 07:04 AM 發表 查看引用來源

咁多人pm你嫁:smile_o08: ,你用咩台先?:smile_o10:
人仔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆