上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.5k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 11:53 AM 發表 查看引用來源

係禾禾唔忍啦...van哥:smile_o06:
你茅錯, 正常係要好似你咁玩的

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 12:15 PM 發表 查看引用來源

佢最初落黎係為左咁, 放幾個月假落黎搵下錢, 佢好單純咁想...都係陪下客飲下酒傾下計咁...遇到有客要出街最多唔坐, 見工時也講明, 媽咪實話ok冇問題, 你唔出街又唔抽得水又唔飲得d客實吊你同媽咪, 吊到佢冇晒磚言 ...
:smile_o01: 就扇返工唔做得唔刷得~~老細咪一9樣吊到企無左樽鹽~~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 12:15 PM 發表 查看引用來源

佢最初落黎係為左咁, 放幾個月假落黎搵下錢, 佢好單純咁想...都係陪下客飲下酒傾下計咁...遇到有客要出街最多唔坐, 見工時也講明, 媽咪實話ok冇問題, 你唔出街又唔抽得水又唔飲得d客實吊你同媽咪, 吊到佢冇晒磚言 ...
我覺得最慘就係這樣.救又救不到.等上路.但又要不斷比錢等完結:smile_39:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 12:16 PM 發表 查看引用來源

如果係貢禾醒多比企添~~問題係成堆放係樹~~唔聲唔氣~~擺明要禾自己執喎~~:smile_o10:
貢你就要同禾去反下啦:smile_o01: 全自動波:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 12:18 PM 發表 查看引用來源

你茅錯, 正常係要好似你咁玩的
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: ....

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 12:30 PM 發表 查看引用來源

貢你就要同禾去反下啦:smile_o01: 全自動波:smile_o06:
:smile_o01: 禾都唔多反sn嘅~~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 12:30 PM 發表 查看引用來源

我覺得最慘就係這樣.救又救不到.等上路.但又要不斷比錢等完結:smile_39:
:smile_o08: 無間道~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 12:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 禾都唔多反sn嘅~~
貢就要反下啦:smile_o01:

開飯喇~:smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 12:46 PM 發表 查看引用來源

貢就要反下啦:smile_o01:
:smile_46: 尼比老版教糞言未呀~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆