上一頁下一頁
發新話題

[RAY07]玩樂在沙灣K Party

收藏  |  訂閱
987  29.6k

hi all ching:smile_38:

請問有無人知布吉/沙灣...天鴻商場在那裡,請pm我:smile_15:
Thank you

關乎我天日既幸福

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-6-15 10:38 PM 發表
請問有無人知布吉/沙灣...天鴻商場在那裡,請pm我:smile_15:
Thank you
關乎我天日既幸福
有誰在乎

有冇試下去發問區...???:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-6-15 10:41 PM 發表 查看引用來源

有誰在乎

有冇試下去發問區...???:smile_o01:
貢你想唔想去尾城飲滿月酒先:smile_o01:
我驚d人撚化我:smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-6-15 10:38 PM 發表 查看引用來源
Thank you
關乎我天日既幸福
收唔收到...........

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-6-15 10:57 PM 發表 查看引用來源

收唔收到...........
收到
本來訓左,班友話衝關去大費處睇巴西:smile_o03:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-6-15 11:51 PM 發表 查看引用來源

收到
本來訓左,班友話衝關去大費處睇巴西:smile_o03:  
:smile_14:

咁鳩興...........:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-6-15 11:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:

咁鳩興...........:smile_30::smile_30:
現在調戲緊佢地天晚睇埋洪都拉斯,,,收sms:smile_o10:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-6-16 12:09 AM 發表 查看引用來源

現在調戲緊佢地天晚睇埋洪都拉斯,,,收sms:smile_o10:  
MM沖緊涼.........回左......

睇埋南非.....:smile_14:

上午sw一推  下午陳七到嗎?  不到我回香港:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆