上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

嗯咁本身我都鐘意,我都成日自己用震蛋架
我以前的震蛋被我玩壞了…
我現在玩假棒棒XD

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:29 PM 發表 查看引用來源

西貢????咁講真如果打水戰一定唔會揀假日架la
對呀~浪茄灣和鹽田灣都是在西貢的,你去過了沒有?

不是騙你的,真的十分漂亮,有人間仙境,馬爾代夫的感覺:smile_o06:

在那裡待一整個下午真的很棒:smile_o12:

如果係平時,蝴蝶灣一定冇咩人
我住果頭,好清楚:smile_o10:

to風哥仔:又唔係咩醜事,唔怕講啦:smile_o13:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:35 PM 發表 查看引用來源

我以前的震蛋被我玩壞了…
我現在玩假棒棒XD

係咪浸濕浸到壞.....................
我唔鐘意唔識震,我連肛門果支都要震架:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:29 PM 發表 查看引用來源

我去華仁啊@@

華仁@@?

去到九龍這麼遠:smile_o16:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 09:37 PM 發表 查看引用來源

不是騙你的,真的十分漂亮,有人間仙境,馬爾代夫的感覺:smile_o06:

香港真的有這麼美的地方嗎?

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 09:34 PM 發表 查看引用來源

老實說,我覺得m記是「賤工」:smile_o16:
我以前做過幾年summer job架..........人工系低不過好開心

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:30 PM 發表 查看引用來源

嗯咁本身我都鐘意,我都成日自己用震蛋架
呵呵~原來如此呢:smile_o13:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:38 PM 發表 查看引用來源

香港真的有這麼美的地方嗎?

是有的:smile_o12:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 09:37 PM 發表 查看引用來源

講到我好想去添..............
未去過,不過我地無車會唔會好唔方便:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆