上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 11:29 AM 發表 查看引用來源
大家不要誤會........老闆給我的.....未必會嬴......我不想大家輸錢.......以後我都不再提馬仔了......:smile_42:
最怕連自己怉既都唔一定中呢,有貼士起碼有d重心參考麻

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-25 11:25 AM 發表 查看引用來源

我隻大話精之前刀有同我講過,好似30萬左右...有相比我睇.裝修緊..落地玻璃...
當然 睇幾大同地段

毛坯 定 豪裝

同香港一樣

平民(P1) 同 新豪(P2) 兩個價

年年印30% , P2 升到爆, P1 係咁上下

惠州計(其實番HK個零鍾):

自已鄉下起農民房 兩千一平5洗

地下鐵 附近豪宅 兩萬一平

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 11:29 AM 發表 查看引用來源
大家不要誤會........老闆給我的.....未必會嬴......我不想大家輸錢.......以後我都不再提馬仔了......:smile_42:
就當最後一次,吾中的話就、、、、、

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:30 AM 發表 查看引用來源
齊歡唱一定吾要, 升班兼上次驘得水皮
咁要咩巧 :smile_o09:

引用:
唉!賭錢實有贏有輸..邊有貼士實中的..甘就吳洗DO啦,,不過用來參考吧...一百幾+玩吓.無防.

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 11:34 AM 發表

就當最後一次,吾中的話就、、、、、

吓.....................咁現實................

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:20 AM 發表 查看引用來源
K松

禮 PM 齊歡唱 PLACE 比企(屎嗒龍)得啦

買一皮9企換屎桶 :smile_o03:

5中仲有回扣 :smile_o11:
屎嗒龍:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 11:33 AM 發表
最怕連自己怉既都唔一定中呢,有貼士起碼有d重心參考麻
其實我自己本身不賭的.....看到有些朋友.....輸了幾佰萬......更加有一些輸了一個家庭.......唉.......

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:34 AM 發表 查看引用來源

咁要咩巧 :smile_o09:
跑泥地睇高梁定華幾線,所以禾中穿針引線

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-25 11:27 AM 發表 查看引用來源

上網有教人換

係D業主討論區之類

可以搵下
無言感激:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆