上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第24回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-31 05:34 PM 發表 查看引用來源
點解呢排成日比周公急call去開會架:') :')
因為你太夜訓囉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 05:32 PM 發表 查看引用來源

汀九橋對落o個間帝景酒店呀
下,,,,:smile_o08:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-31 05:34 PM 發表 查看引用來源

咁就玩得過喎
如果係既話我都join o個間酒店既package
幾錢呀?

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-31 05:35 PM 發表 查看引用來源
捉住:smile_34: :smile_34:
靚雀雀哥哥放開我呀................................................:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-31 05:34 PM 發表 查看引用來源
好呀 THX你:smile_30: :smile_30:
洗咩客氣喎~
又唔洗我錢~ :smile_44:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 05:36 PM 發表 查看引用來源

靚雀雀哥哥放開我呀................................................:smile_o03: :smile_o03:
天使妹..你比人捉住左呀 邊個叫你走黎走去~~我都9不到你啦~

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-31 05:34 PM 發表 查看引用來源
點解呢排成日比周公急call去開會架:') :')
你係佢身邊紅人ma~

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-31 05:36 PM 發表 查看引用來源

好啦你想走我一定放你走:smile_13:

引用:

佢一定唔放你~因為佢都唔係~:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-31 05:35 PM 發表 查看引用來源

因為你太夜訓囉
尋晚12點零啦
可能跑步攰左啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆