上一頁下一頁
發新話題

中山友7.23@168生日飯局報告(有相無囡~不喜勿入) [閱讀權限 1330]

收藏  |  訂閱
1.5k  24.4k

依..D友仔去晒邊呀...

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-7-27 12:44 PM 發表 查看引用來源
依..D友仔去晒邊呀...
係度..............:smile_o13:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-7-27 12:49 發表

係度..............:smile_o13:
你係邊个既馬甲:smile_o10:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-7-27 12:54 PM 發表 查看引用來源
你係邊个既馬甲:smile_o10:  
我係.........正身~
阿敵個acc.入唔到先開個新既~~
依家入唔到飯堂呀~~:smile_o03:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-7-27 12:56 發表

我係.........正身~
阿敵個acc.入唔到先開個新既~~
依家入唔到飯堂呀~~:smile_o03:
點解用唔到呀...我比D分你..比各A/C号我轉去...生曰快樂...今晚開心DDDDD...:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-7-27 01:01 PM 發表 查看引用來源
點解用唔到呀...我比D分你..比各A/C号我轉去...生曰快樂...今晚開心DDDDD...:smile_o03: :smile_o03:  
多謝~~~:smile_o11:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-7-27 13:03 發表

多謝~~~:smile_o11:
返黎出个報告呀:smile_o10: :smile_o03:

各位食午飯未呀

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-7-27 01:05 PM 發表 查看引用來源
返黎出个報告呀:smile_o10: :smile_o03:  
有難度............今晚應該會斷片.....:smile_o11:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-7-27 13:07 發表

有難度............今晚應該會斷片.....:smile_o11:
喂..去邊間呀:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆