上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-31 12:52 AM 發表 查看引用來源
hope can see you before i sleep~~~
:smile_o09: :smile_o07:
嘩...又錫我??? 人地好保守架! :smile_o05:
不過我諗我你家陣應該起身架啦!

早晨啦:smile_o15:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-31 05:39 AM 發表 查看引用來源
早晨joyjoy,在濃濃的烏雲盡頭,現出了旭日光輝的一剎那,心中滿是喜悅................這就是久違了的曙光.............我懷著喜悅向你問好。
謝謝你給我帶來的曙光! 仲趕得切同你講早晨! :smile_o15:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-31 10:24 發表 查看引用來源
可能你望住佢傻笑啩

苦笑就有~

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-7-31 09:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 乜妳習慣欺騙朋友架:smile_o16:
咁又唔係...講笑都唔算騙朋友呀嘛? 你做得我朋友都應該會帶個腦上網架嘛? 如果你真係咁都覺得我騙你,咁我會騙你一生一世架! :smile_o11:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-31 09:48 AM 發表 查看引用來源

joyjoy早晨~!:smile_30:

啟天兄,早晨!!! :smile_o15:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-31 10:03 AM 發表 查看引用來源
佢瞓左
我今日遲左返黎!我都未返來巡視業務,點捨得瞓呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-31 10:22 AM 發表 查看引用來源

冇訓~只係唔理禾~

啟天兄,我知你唔會嬲小妹既!我唔係唔理你呀!你知我覆得勁慢!人地手腳慢呀嘛...唔好咁啦! JoyJoy鍚返你呀!一次架咋! 剩係錫你一個! 如果唔係其他D哥哥又話我架啦!嘻嘻:smile_o09: :smile_o05:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-31 10:24 AM 發表 查看引用來源
可能你望住佢傻笑啩
:smile_o05: 我都幾鍾意人地對住我傻笑架! :smile_o05:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-31 10:48 發表 查看引用來源

啟天兄,我知你唔會嬲小妹既!我唔係唔理你呀!你知我覆得勁慢!人地手腳慢呀嘛...唔好咁啦! JoyJoy鍚返你呀!一次架咋! 剩係錫你一個! 如果唔係其他D哥哥又話我架啦!嘻嘻:smile_o09: :smile_o05:  

妳咁有誠意好難再嬲

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-31 10:27 AM 發表 查看引用來源
笑納
小妹願意為奴為婢,你帶我走吧!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆