上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.6k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:06 PM 發表 查看引用來源

生日快樂送gum兄
祝你一世笑無盡
財源滾滾來你袋
健康快意綿綿長
蓉兒敬上
收到晒喇............

多謝蓉兒.............:smile_o06: :smile_o06: 不過叫我..gum仔好d 啵

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2009-7-16 04:08 PM 發表 查看引用來源

刀上算OK~典解有2個蓉兒ge?~
你有所不知了:smile_30: :smile_30:
紅色相才是正蓉.藍色相,,,,,,,,,,,,,,你估下呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
生活ok就已好好了

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

收到晒喇............

多謝蓉兒.............:smile_o06: :smile_o06: 不過叫我..gum仔好d 啵
無問題呀,都是一句.好的

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

你有所不知了:smile_30: :smile_30:
紅色相才是正蓉.藍色相,,,,,,,,,,,,,,你估下呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
生活ok就已好好了
拱深~典估ar~

但張藍相係你之前果張ne ga por~

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2009-7-16 04:20 PM 發表 查看引用來源

拱深~典估ar~
講出來就唔得意了呀:smile_30: :smile_30:
但張藍相係你之前果張ne ga por~
當然是我的相呀.這是你要推理了,請加油:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:24 PM 發表 查看引用來源

當然是我的相呀.這是你要推理了,請加油:smile_30: :smile_30:
拱~一係你自己開多個a/c~一係就有人冒認你~

而且你仲同佢好熟tim~

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2009-7-16 04:30 PM 發表 查看引用來源

拱~一係你自己開多個a/c~一係就有人冒認你~
你好聰明.不是冒認.他只是和我玩 重好愛護我的
而且你仲同佢好熟tim~
yes,唔可以再答了:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 04:36 PM 發表 查看引用來源

yes,唔可以再答了:smile_30:
豬到~

蓉兒,下班啦..............

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-16 03:34 PM 發表 查看引用來源

本蓉蓉跟本是聰明絕頂,才智過人:smile_38:
相公好.來杯普洱茶.也碰碰你的面龐
相公相信,因妳已有進步 ~

:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆