上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:33 AM 發表 查看引用來源

咁感情失敗都唔係要做和尚咁大鑊:smile_30: (我叻唔叻!:smile_30
誤人子弟:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:32 AM 發表 查看引用來源

今日落咁大雨都咁好收穫... 恭喜晒:smile_38:.... 咁妳食晒佢地
我們11個人,釣左40-50隻:smile_40: 現在興奮得制:smile_13:
有晚餐,我post有相,好正啦~

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 02:34 AM 發表 查看引用來源
d花開完要剪左佢,如果未開就謝,就剪晒佢:smile_38: 禁就有機會出過:smile_40:
原來妳識...:smile_14: 好! 咁我聽日幫盆野出家!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:35 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:... 我要出去搵先知有冇種子買.... 因為"家樂花"太易種, 通常現成多:smile_38:.... 不過咁都畀我玩死, 我算奇人之一囉:smile_30:
5元一棵,龍骨我都種死過,我間房種咩死咩:smile_27: 但唔係我房就非常健康:smile_42:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:37 AM 發表 查看引用來源

原來妳識...:smile_14: 好! 咁我聽日幫盆野出家!:smile_30::smile_30::smile_30:
真慘!!好痛咖:smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:35 AM 發表 查看引用來源
誤人子弟:smile_45::smile_45:
可能咁先肯聽....:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:37 AM 發表 查看引用來源

唔洗剪葉:smile_38: 剪左謝左的花蕾,:smile_38: 佢先會再出:smile_40: 開完花謝左就剪:smile_40: 家樂花一年可以開好多次,加油:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 02:35 AM 發表 查看引用來源

我們11個人,釣左40-50隻:smile_40: 現在興奮得制:smile_13:
有晚餐,我post有相,好正啦~
明早過妳處睇:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 02:38 AM 發表 查看引用來源
5元一棵,龍骨我都種死過,我間房種咩死咩:smile_27: 但唔係我房就非常健康:smile_42:
咁證明妳非常唔健康:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:39 AM 發表 查看引用來源
真慘!!好痛咖:smile_38:
最多畀必理痛佢食....:smile_30: (聽人講植物可以用必理痛催生....:smile_40

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆