上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 思琳琳 於 2009-5-31 04:36 AM 發表 查看引用來源

死LA,我又似女仔KA WOR,點算:028:
咁咪一齊磨野囉:096:

引用:
原帖由 思琳琳 於 2009-5-31 04:38 AM 發表

嗯嗯,講得好:025:

人生有幾多個十年,要愛就愛個自己鐘意GA:034:
haha~~呢排成日都聽到人地講

人生有幾多個十年..

呢句真係講得好好呀

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 04:36 AM 發表 查看引用來源

都話喵喵同冰冰0既思想係複製出0黎~:023:
冰冰都會有失常0既時候...我明白0既...
冇錯吧.....我而家就係想失常既時候了:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 04:30 AM 發表 查看引用來源

我又唔係造 冇信心...只不過永遠我想要的不會比我得到..我不想要的...偏偏要迫我同佢一齊吧:023:
:096:
不過又真係幾煩0既......
冰冰會唔理...唔理唔理就唔會煩0架喇...

引用:
原帖由 思琳琳 於 2009-5-31 04:36 AM 發表

死LA,我又似女仔KA WOR,點算:028:
我還以為你是女:023:

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 04:36 AM 發表 查看引用來源

哦~~不過我寧願被愛都唔去愛人..
因為去愛一個人真的很辛苦:029:

冰冰...有冇野岩我飲呀~~unhappy:043:
唔好喊啦你...整到你唔開心埋唔好意思丫:023:
我地唔好傾哩d野啦...講返d開開心心既野先啦:023:
我都未知點叫你先...唔通淨你叫你做令女嗎:027:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 04:34 發表 查看引用來源

呢杯0岩唔0岩

你整咩我都岩
咩名堂

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 04:40 AM 發表

唔好喊啦你...整到你唔開心埋唔好意思丫:023:
我地唔好傾哩d野啦...講返d開開心心既野先啦:023:
我都未知點叫你先...唔通淨你叫你做令女嗎:027:
我叫angel^^

唔係架..本身自己今日都唔開心架..同埋好火..
所以找朋友傾下計....

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 04:37 發表 查看引用來源

我叫angel呀^^

u呢??
Denman or 傑:098:

引用:
原帖由 Denmankit 於 2009-5-31 04:40 AM 發表

你整咩我都岩
咩名堂
咁似青檸ge???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆