上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.2k

引用:
原帖由 cchin07 於 2009-6-2 01:57 PM 發表 查看引用來源

Hello

都係果句時間可以沖淡一切
唔好啦
hello~
我都相信時間可以沖淡一切
但真係需要好大的勇氣去面對 :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 01:50 PM 發表 查看引用來源

你好丫~
我叫小白丫~ :122:
其實我真係想有人可以打醒我架~
越痛越好~ :025: :025:
若果痛可以蓋過傷悲的話, 我想要那份痛的感覺~ :097: :096: :096:
咁我又幫手打醒你~痛痛痛!!
你唔好唔開心啦~好多人support你a!!
好開心識到你呀小白^^v
我叫....

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 02:12 PM 發表 查看引用來源

咁我又幫手打醒你~痛痛痛!!
你唔好唔開心啦~好多人support你a!!
好開心識到你呀小白^^v
我叫....
多謝你丫~
又真係幾痛喎~ :122:
你叫點點點咩~ ha ha :096: :096:
我幾鐘意你張相~ 幾米

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 02:18 PM 發表 查看引用來源

多謝你丫~
又真係幾痛喎~ :122:
你叫點點點咩~ ha ha :096: :096:
我幾鐘意你張相~ 幾米
我有諗過自己叫咩ga ...本來諗住叫白白~不過好似唔係幾好~哈哈
幫手諗下呀~我玩game個時個game名又好似....
幾米正呀....不過呢張就孤孤單單...一句正啦

痛完啦~要呵返~唔痛唔痛!!:023:

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 02:35 PM 發表 查看引用來源

我有諗過自己叫咩ga ...本來諗住叫白白~不過好似唔係幾好~哈哈
幫手諗下呀~我玩game個時個game名又好似....
幾米正呀....不過呢張就孤孤單單...一句正啦

痛完啦~要呵返~唔痛唔痛!!:023:
咁不如叫你做~ 幾米 :122:
好痛丫~ 唔知有無人會可番呢~ :027:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 02:44 PM 發表 查看引用來源

咁不如叫你做~ 幾米 :122:
好痛丫~ 唔知有無人會可番呢~ :027:
不如叫米米~幾米係佢原創人個名...我冇佢咁叻~我怕.....
攪到自己好樣衰~哈哈

整到你痛~自然會....呵返你~:027:
呵~~~~:083: 仲痛唔痛呀?

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

不如叫米米~幾米係佢原創人個名...我冇佢咁叻~我怕.....
攪到自己好樣衰~哈哈

整到你痛~自然會....呵返你~:027:
呵~~~~:083: 仲痛唔痛呀?
米米~ :023:
有米米呵番~ :027:  
唔痛啦~ 多謝你~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 04:09 PM 發表 查看引用來源

hello~
我都相信時間可以沖淡一切
但真係需要好大的勇氣去面對 :023:
yes/...so u need ppl remind u
but not painful~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 02:54 PM 發表 查看引用來源

米米~ :023:
有米米呵番~ :027:  
唔痛啦~ 多謝你~
呵呵~~唔駛多謝~我最鍾意見到人地開心^^
見到你有返精神~唔痛~我仲開心~

引用:
原帖由 cchin07 於 2009-6-2 02:55 PM 發表 查看引用來源

yes/...so u need ppl remind u
but not painful~
多謝你丫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆