上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.2k

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-6-2 12:48 PM 發表 查看引用來源

唔一定架窩~~
哈佬~因為有多左你~又多左一點熱鬧!!:097:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-6-2 02:48 PM 發表 查看引用來源

唔一定架窩~~
OH...really....dont have stable time~

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 01:00 PM 發表 查看引用來源

哈佬~因為有多左你~又多左一點熱鬧!!:097:
近排各人都很忙,個個都開住forum,但係又唔得閒留言,不過一有時間就會多講兩句,夜晚是會好一點,始終返工係有點唔放便,不過你地見到我地成日都在頭一頁,都知我地成日都有人在啦~:036:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-6-2 12:26 PM 發表 查看引用來源

算唔算幫左妳呢?今日又唔見左妳了。
咁咪即係多得你唔少???:122:
唉~人真係好得意,局中人未必令局中人哭,但往往局外人就可以引發到當時人既眼淚

咁又係~成日第一頁都已經係好好既人流見證~
哈哈~
局中局外都好~當事人要自己堅強起來
先真真正正可以走返出黑暗~

引用:
原帖由 feichris 於 2009-6-2 12:26 PM 發表 查看引用來源

算唔算幫左妳呢?今日又唔見左妳了。
幫到幫到丫~
好想搵個人打醒吓我~ :025: :025:

今朝你未起身我己經响樹啦~ :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 01:45 PM 發表 查看引用來源

幫到幫到丫~
好想搵個人打醒吓我~ :025: :025:

今朝你未起身我己經响樹啦~ :122:
你好呀~打醒你就唔好啦~打會痛~
不過大家一齊 喚醒你可能好d呀^^
希望有機會一齊傾下計啦~nice to meet u!!

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-6-2 01:14 PM 發表 查看引用來源

咁咪即係多得你唔少???:122:
唉~人真係好得意,局中人未必令局中人哭,但往往局外人就可以引發到當時人既眼淚
無錯丫~
真係多得佢唔少呢~
在公司突然間淚流滿臉
勁怕比同事見到囉~ :029: :029:

引用:
原帖由 abcxyz12345 於 2009-6-2 01:46 PM 發表 查看引用來源

你好呀~打醒你就唔好啦~打會痛~
不過大家一齊 喚醒你可能好d呀^^
希望有機會一齊傾下計啦~nice to meet u!!
你好丫~
我叫小白丫~ :122:
其實我真係想有人可以打醒我架~
越痛越好~ :025: :025:
若果痛可以蓋過傷悲的話, 我想要那份痛的感覺~ :097: :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-6-2 03:50 PM 發表 查看引用來源

你好丫~
我叫小白丫~ :122:
其實我真係想有人可以打醒我架~
越痛越好~ :025: :025:
若果痛可以蓋過傷悲的話, 我想要那份痛的感覺~ :097: :096: :096:
Hello

都係果句時間可以沖淡一切
唔好啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆