上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:02 AM 發表 查看引用來源
中秋呀~~e個禮拜不停要預貨~~做到隻野咁呀~
咁 忙工作 就無法喇 ~ 係呀 中秋 旺 飯市 好忙 :041:
有時間先再玩 唔係既索性 介左佢 唔好賭 :036:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:03 AM 發表 查看引用來源
上次咪同你講我成身有事o既~~我有聽你講呀~好早訓呀~不過e2日有d咁好o既賽事先夜d
咁 你買左咩 :030:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-16 03:06 AM 發表 查看引用來源

咁 忙工作 就無法喇 ~ 係呀 中秋 旺 飯市 好忙 :041:
有時間先再玩 唔係既索性 介左佢 唔好賭 :036:
咁就真係難d囉~~你得我就得~~ :122:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-16 03:07 AM 發表 查看引用來源

咁 你買左咩 :030:
今日買左條4串1~~我咁講你都知少少o既~中緊頭2場~~尾2場你估下~
估完話你知~~:131:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:07 AM 發表 查看引用來源

咁就真係難d囉~~你得我就得~~ :122:
我 ~ 無可能 :096:  除非死左 :092:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-16 03:09 AM 發表 查看引用來源

我 ~ 無可能 :096:  除非死左 :092:
咁又未去到咁絕~

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:09 AM 發表 查看引用來源

今日買左條4串1~~我咁講你都知少少o既~中緊頭2場~~尾2場你估下~
中緊既 克盧日 , 馬模
尾2場 唔知wo ... 點估 :030: :096:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:10 AM 發表 查看引用來源

咁又未去到咁絕~
我講我自己姐 :092: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-16 03:12 AM 發表 查看引用來源

中緊既 克盧日 , 馬模
尾2場 唔知wo ... 點估 :030: :096:
岩~~睹仔o既想法係一致o既~尾個d係高高高~~
只要答中又開中又抽到o既朋友就即送上......
大禮一大份~

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2010-9-16 03:09 AM 發表 查看引用來源

休息一陣 等巴甲 ~ 88 :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆