上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  158.3k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-13 17:33 發表 查看引用來源
咁我大概明白你地講乜野了
個吹水po我睇咗一陣
小公主太要搶fo,我無再睇落去了
佢搶fo佢嘅事,無啦啦屈我話佢.我根本就無,我澄清左仲要話我,
激起我把火不停鬧佢先收聲.好q憎佢

引用:
原帖由 shinozaki 於 2020-3-13 17:04 發表 查看引用來源
我仲未搵到toy story粵語配音版嚟翻煲...
我果時第一次聽已經被吸引,聽晒成首

引用:
原帖由 shinozaki 於 2020-3-13 17:05 發表 查看引用來源
仲有handcream我都接受到
呢樣又唔揸都唔得~呢排成日用酒精

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-13 18:21 發表 查看引用來源

佢搶fo佢嘅事,無啦啦屈我話佢.我根本就無,我澄清左仲要話我,
激起我把火不停鬧佢先收聲.好q憎佢
要收到成班兵嘛⋯
虛擬兵?有用?

引用:
原帖由 shinozaki 於 2020-3-13 17:06 發表 查看引用來源
我一定要沖涼洗頭先出得門口
我唔洗

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-13 18:23 發表 查看引用來源
要收到成班兵嘛⋯
虛擬兵?有用?
一來啦,二來,我屌佢啦,我在成人區12年啦,人緣點都好過你啦,我咁林善都唔惹事都要辣我,係咪痴架

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-13 18:18 發表 查看引用來源

只會轉頭像,個波時大時細,一有師姐轉頭像就攻擊人
你要咁講夠撚膽無啦啦辣我佢都算好野,
我咁林都比佢激到要追殺佢~
我以為只得我一個覺得佢鬼影變幻球添
我見其他仔仔好Q受落
明明上一張相同下一張相可以至少爭2 個cup都仲死口堅持同一個人😆😆😆
轉完頭像你地唔讚佢會嬲嬲架
最好成個po得佢一條女其餘全部仔聽佢自言自語既故事

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-13 17:32 發表 查看引用來源
咁係同一個人了🤣🤣🤣
仲有邊個咁乞人憎架,d仔分分鐘對住個男人打飛機

引用:
原帖由 bcm 於 2020-3-13 18:26 發表 查看引用來源
仲有邊個咁乞人憎架,d仔分分鐘對住個男人打飛機
其實我都有諗過佢可能係男人🤣

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-13 18:26 發表 查看引用來源
我以為只得我一個覺得佢鬼影變幻球添
我見其他仔仔好Q受落
明明上一張相同下一張相可以至少爭2 個cup都仲死口堅持同一個人😆😆😆
轉完頭像你地唔讚佢會嬲嬲架
最好成個po得佢一條女其餘全部仔聽佢自言自語既故事 ...
講真,波唔大,無問題架,都好有美感,而且真心分享無人會話,
最誇張係佢一轉頭像,大姐,你d狗公弱智仔捕住你姐,
我地唔係香討番工架,無follow條帖繼續講就話無視佢話我夾埋人蝦佢要消失喎,
2歲智商有無呀小姐??收兵收得弱智過人.
就係佢屈我呢樣,解釋左佢仲要黎我先剷到佢上天花板之麻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆