上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

師兄你真幸福 !!
身邊咁多Double May !!

身材超正

師兄阿嫂身材真係不得了
期待有更多分享

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-1 09:58 發表 查看引用來源
一起身就急屎,一路屙一路繼續欣賞我大嫂啲相

佢真係好撚正,下次見到佢等我坐喺佢對面或者一個佢睇唔到我電話嘅位。然後喺電話開住佢啲相出嚟對住佢食飯同佢傾計,但係佢仲乜都唔知咁,諗起都覺得刺激。 ...
大嫂個暈好pink,我諗粒lin都一樣,如無意外仲要係大粒又挺果隻

大嫂著住兩條唔同睡裙嘅自拍 😝

附件

對波真係好大,生過小朋友嘅女人果然係特別唔同啲…
以冇戴bra尼講,佢個胸型算係好靚!

回覆 4515# 最錫我老婆 的帖子

大嫂對奶好正,軟滑彈手喎😍👏🤩🤩😘🌡️🌡️🌡️

師兄可唔可以預告下丫大嫂有無d超勁爆閃卡,例如自慰相丫~?

大嫂對奶好正,軟滑彈手喎

引用:
原帖由 chunaries2 於 2020-11-2 20:27 發表 查看引用來源
師兄可唔可以預告下丫大嫂有無d超勁爆閃卡,例如自慰相丫~?
😉 😉

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆