上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p604 泰國Villa最新情況!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

一起身就急屎,一路屙一路繼續欣賞我大嫂啲相

佢真係好撚正,下次見到佢等我坐喺佢對面或者一個佢睇唔到我電話嘅位。然後喺電話開住佢啲相出嚟對住佢食飯同佢傾計,但係佢仲乜都唔知咁,諗起都覺得刺激。

附件

超正😘😘😘
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-1 09:58 發表 查看引用來源
一起身就急屎,一路屙一路繼續欣賞我大嫂啲相

佢真係好撚正,下次見到佢等我坐喺佢對面或者一個佢睇唔到我電話嘅位。然後喺電話開住佢啲相出嚟對住佢食飯同佢傾計,但係佢仲乜都唔知咁,諗起都覺得刺激。 ...

洗唔洗咁正呀, 等CHing你放多D, 連埋你個靚靚老婆既相, 一齊黎打JJ, 諗起都夾死

好大!一隻手揸唔到
I like it

睇相嚟講, 我都係覺得ching你老婆正啲

回覆 4495# 西門吹簫 的帖子

Ching超偉大,期待.......放多D

回覆 4491# 最錫我老婆 的帖子

Ching超偉大,期待.......放多D

真係抵你咁有艷福,果然好識做,respect!
老婆同大嫂都咁正,離晒譜!
話時話,大嫂幾多歲,點解可以keep得咁好...

回覆 4482# 最錫我老婆 的帖子

佢d毛先夠野性,你下佬有靚鮑食。😏😏😏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-10-31 17:08 發表 查看引用來源

不過我大嫂真係好鐘意影自己,呢兩張相嘅日期都係今日。佢上嚟嗰陣就係見佢咁嘅衣著,頭先已經見到佢隱約透咗入面個黑bra出嚟,仲喺到幻想緊佢入面著乜。但係原本佢自己今朝已經影咗,已經唔洗再幻想 ...
其實睇真d,第一張都好正,d毛毛全部走晒出來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆