上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 23:39 發表 查看引用來源

係呀!!RIGHT:smile_o12: ...不如就呢度啦,大家唔洗再煩!!
有冇人反對:smile_38:
10min冇人出聲就當all冇問題,
聽日8點係街市留下等,
名單會跟清純俾我既睇, 明早會sd sms re-cfm,
冇留電話就你諗你喇

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

我有上過去個間:smile_41:
我諗都係揀返CAFE好D, 一定坐得耐:smile_13:
我收工搵你,可以玩下GAME:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:25 PM 發表 查看引用來源

都係一個好提議, 我食過一次, 都唔差架
係咪駱克道街市個度呀:smile_41:
我未去過,無所謂:smile_40: 近NEWAY咩,成條街喎:smile_41:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

聽日8點係街市留下等,
冇留電話就你諗你喇
我........唔尼:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:47 PM 發表 查看引用來源

我未去過,無所謂:smile_40: 近NEWAY咩,成條街喎:smile_41:
有幾遠呀,十分鐘咩都到啦:smile_45:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-29 11:42 PM 發表 查看引用來源

聽日8點係街市留下等,
冇留電話就你諗你喇
係灣仔區, 同NEWAY非常遠:smile_41:

收工電聯:smile_27: 我係NEWAY等,:smile_43:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-29 11:19 PM 發表 查看引用來源

我日日都食飯架啦:smile_o11:
kenny,你如果飲,我們$205元位, 唔飲酒人頭都148一位:smile_38:

留電話會收到WINNIE SMS晚餐確定:smile_40:
未留俾我,就PM啦,訓啦:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-29 11:54 PM 發表 查看引用來源

kenny,你如果飲,我們$205元位, 唔飲酒人頭都148一位:smile_38:
:smile_14: 差咁少.......
可以諗下喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆