上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 12:40 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=208382215&ptid=9887427][/url]
我試過有一次好彩一開始連赢大眼妹三鋪,跟住佢好唔憤氣一定要赢番先收手!
引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 12:43 AM 發表 查看引用來源
前後兩次...都係因為同佢玩單挑既另外二位師兄頂唔住投降:smile_42: ......佢先叫我玩"單挑":smile_34: .......我也就咁出事:smile_13: .......十盤九輸:')
等我下次有機會去挑下機先 :smile_22:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-16 12:46 AM 發表 查看引用來源

你甘样算不算讲风凉话
真係無女人搞我喎 :smile_13:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-16 12:39 AM 發表
点解果晚冇女人搞我嘅?:smile_45:
引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-6-16 12:42 AM 發表

因為你太勁啦
無錯...頭目太勁啦!!:smile_38: :smile_38:
你俾人咁多人敬完酒都面不改容...咁好酒量:smile_14: ....o的女見到都怕唔夠你飲...邊敢埋身撩你喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-16 12:46 AM 發表 查看引用來源

吖! 你件斷片拖頭佬! 可能果晚我比你撞過, 宜加有D痛tim!:smile_42:  
小頭領被撞親?

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-6-16 12:45 AM 發表 查看引用來源

correction:
not 人不可以貌相, is 不可以貌取人! haha

and one more...可伶可俐!
咦?你都浦頭?:smile_30:

引用:
原帖由 明動 於 2009-6-16 12:46 AM 發表 查看引用來源

等我下次有機會去挑下機先 :smile_22:
小.....小.....小心啊名动兄...

引用:
原帖由 卡卡西 於 16-6-2009 00:44 發表 查看引用來源

看来大眼妹真是好得人惊
唔系呀! 我都有同佢玩! 不過佢好快....................:smile_42:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-6-16 12:48 AM 發表 查看引用來源

小.....小.....小心啊名动兄...
我要尋死

引用:
原帖由 kwc2003 於 16-6-2009 00:47 發表 查看引用來源

無錯...頭目太勁啦!!:smile_38: :smile_38:
你俾人咁多人敬完酒都面不改容...咁好酒量:smile_14: ....o的女見到都怕唔夠你飲...邊敢埋身撩你喎:smile_30: :smile_30:
果晚真系唔記得同你地吹左幾多枝喇叭!:smile_27:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-16 12:49 AM 發表 查看引用來源

唔系呀! 我都有同佢玩! 不過佢好快....................:smile_42:  
头目真是头目:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆