上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-19 08:19 PM 發表 查看引用來源

我地時時傾計..走來這個post又走到那個...左傾石傾當時好開心:smile_o05: :smile_o05:
咁以家呢

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-19 07:56 PM 發表 查看引用來源
踢多幾腳:smile_40: :smile_40: :smile_40:
踢幾腳?吾駛下話,一嘢夠啦,就死架啦,足證你殘忍的本性

你咁夜出現:smile_45: 佢地訓晒:smile_13:

亞影,我瞓啦,多謝你介绍好歌比我,重好養眼,又花時間陪我倾計,你真好,有時間就明日再嚟,我聽日返工,大把時問同你慢慢玩 早抖:smile_o07:

你明日好好陪佢玩:smile_13:
引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 12:18 AM 發表 查看引用來源
亞影,我瞓啦,多謝你介�好歌比我,重好養眼,又花時間陪我�計,你真好,有時間就明日再嚟,我聽日返工,大把時問同你慢慢玩 早抖:smile_o07:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 12:18 AM 發表 查看引用來源
亞影,我瞓啦,多謝你介绍好歌比我,重好養眼,又花時間陪我倾計,你真好,有時間就明日再嚟,我聽日返工,大把時問同你慢慢玩 早抖:smile_o07:
訓喇?? 等我仲諗住深夜入黎問候下老柴添

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-20 12:23 AM 發表 查看引用來源
你明日好好陪佢玩:smile_13:  
阿9...你聽日入黎同佢地一齊玩囉

我返工要走來走去:smile_45: 座唔定:smile_13:
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 12:26 AM 發表 查看引用來源

阿9...你聽日入黎同佢地一齊玩囉

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-20 12:27 AM 發表 查看引用來源
我返工要走來走去:smile_45: 座唔定:smile_13:  
咁咪得閒先入去玩囉
再唔係既, 我聽日玩埋你o個份喇

咁唔該妳先:smile_40:
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 12:33 AM 發表 查看引用來源

咁咪得閒先入去玩囉
再唔係既, 我聽日玩埋你o個份喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆