上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【145】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.2k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-26 02:02 PM 發表
又去邊
出去寄野返公司:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 02:48 PM 發表 查看引用來源
対得耐左
了解多左
就覚得有問題:smile_o03: :smile_o03:
一定會架.................要磨合囉

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 02:50 PM 發表 查看引用來源
其実
衣辺D人都好現実
食得李既就予左将来要環
所以為左0吾使環所以個個人都中意自己比自己個分
佢地太小人之心

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 02:50 PM 發表 查看引用來源
出去寄野返公司:smile_o01: :smile_o01:
好忙喎

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-26 02:51 PM 發表
一定會架.................要磨合囉
去同我個EQ都系0甘低
有時去中低我 好多
有機会結婚既話就話忍姐
都講到明話0吾会同我結婚架Lor
忍黎造セ:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-26 02:53 PM 發表
好忙喎
一次過造0西D野同分開幾次造系0吾同既
我発覚系無必要一次過造0西去LOR

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-26 02:52 PM 發表
佢地太小人之心
0吾知
其実衣家個景0吾好
個個都0吾希望洗太多既銭姐

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 03:10 PM 發表 查看引用來源
去同我個EQ都系0甘低
有時去中低我 好多
有機会結婚既話就話忍姐
都講到明話0吾会同我結婚架Lor
忍黎造セ:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
咩差佢囉......咁唔負責任嘅死野

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 03:12 PM 發表 查看引用來源
一次過造0西D野同分開幾次造系0吾同既
我発覚系無必要一次過造0西去LOR
我而家都係架...........其實我做野快到得人驚架............以前全公司話要各部門寫工作手冊...........我負責幾個部門,唔使兩個禮拜寫完...............有啲部門半年都未得。咁樣唔好...........而家中意分開慢慢做

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-5-26 03:17 PM 發表 查看引用來源
0吾知
其実衣家個景0吾好
個個都0吾希望洗太多既銭姐
你都係呀.............慳得就慳啦............咪成日為個衰人呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆